Diet pikeun leungitna beurat beuteung jeung sisi menu pikeun saminggu

Diet pikeun leungitna beurat beuteung jeung sisi nyaéta hiji cara nu éféktif koreksi jeung ngurangan ukuran ninggang pikeun awewe. Ngaliwatan pamakéan hiji diet low-kalori tina pangan cageur sarta diet ditangtoskeun anjeun bisa meunangkeun leupas tina 3-5 kg kaleuwihan beurat per minggu.

Diet aturan

diet pikeun leungitna beurat

Diet hasil anu kahontal ku ngajaga optimal daily asupan caloric 1.400 kcal. Pikeun ngitung nilai énergi masakan ti poean menu, anjeun kudu maké tabel eusi caloric tina produk.

Pikeun formasi ditangtoskeun tina diet, anjeun kudu maké pedoman di handap ieu:

  • iteuk ka asupan kalori poéan anjeun;
  • dahar 4 kali sapoé, tapi teu saterusna ti 3 jam saméméh waktu sare;
  • antara hidangan diidinan nginum tea jeung kopi tanpa gula;
  • daily asupan cai kudu 1.5-2 liter;
  • dahar pangan protein dina unggal tepung;
  • pikeun ngaluyukeun jumlah slow carbs jeung meakeun teu leuwih ti 300 gram karbohidrat pangan per poé;
  • daily jumlah lemak dina diet nu teu kudu ngaleuwihan 30 gram;
  • nyingkahan dahar amis teuing buah;
  • pikeun make teu leuwih ti 100 g tina buah sapoé (dina isuk-isuk).

Maximum waktu nu eta disarankeun pikeun lengket ka hiji diet hiji bulan.

Naon anjeun bisa dahar jeung naon teu (table)

Produk anu diidinan dahar dina a diet leungitna beurat beuteung jeung sisi, sarta nyadiakeun awak jeung perlu protein jeung sehat (slow) karbohidrat teu ngabalukarkeun deposit lemak jeung ngagancangkeun métabolisme.

Salila leungitna beurat hal ieu dilarang pikeun inuman gancang carbs (gula, produk dijieun jeung tipung bodas) jeung lemak TRANS, kadaharan gancang, substitutes gula nu ngabalukarkeun penampilan kaleuwihan beurat alatan akumulasi lemak subcutaneous jeung ngalambatkeun métabolisme.

Produk Naon Naon teu
Muih Sakabeh gandum roti dijieun tina rye atawa tipung gandum jeung roti dijieun tina bran Roti jeung pastries ti tipung gandum, pastries amis jeung gula
Daging, jangjangan Low-lemak variétas: vitello, daging sapi, kelenci, Turki, hayam. Offal: ati, jantung, ginjal, gizzards hayam Daging Grilled, sausages, produk semi-rengse
Lauk jeung kadaharan ti laut Sadaya variétas Produk Semi-rengse, smoked, asin lauk, yuyu teken
Endog Endog dina bentuk nu mana wae nu
Produk susu Kiju, cream haseum rata kandungan lemak, yoghurt, kefir. Low-lemak jeung unsalted keju Lemak kiju pondok, cream haseum, yogurt jeung gula jeung aditif, kiju boneka
Cereals Sereal, béas coklat, sa ' ir, quinoa, bulgur, oatmeal. Legumes: kacang, kacang mung, chickpeas, lentils Flakes Oat, semolina, béas bodas
Pasta Mi béas, pasta ti durum gandum Gandum produk gandum lemes
Sauces jeung condiments Sauces homemade. Sedeng jumlah bumbu Toko-meuli sauces, mayonnaise
Lemak Zaitun, sunflower, mentega, ghee Margarin
Sayuran Sagala rupa kol, daun bawang, wortel, cucumbers, tomat, zucchini, térong. Greens: apu, peterseli, Basil, bayem, sorrel, dill Kentang, beets di sajumlah kawates
Buah Apel, pears, kiwi, jeruk, tangerines, lemon, jeruk bali, dalima. Buah prambus, currant, céri, buah strawberry Bungbuahan garing, buah anggur, samangka. Cau (2 per minggu)
Inuman Tea, kopi tanpa gula Fizzy inuman, alkohol jeung dikemas juices

Pikeun nyieun diet anjeun leuwih éféktif, eta disarankeun pikeun ngawates konsumsi uyah, nu promotes ingetan cai dina awak jeung penampilan busung lapar. Ngurangan uyah 4 gram per poé bisa jadi hiji cara nu éféktif pikeun ngurangan beurat di awal dataran.

Menu Diet pikeun leungitna beurat beuteung jeung sisi pikeun saminggu

produk dipake

Hiji kaayaan penting pikeun leungitna beurat suksés nyaéta pamakéan hiji menu dumasar kana masakan disusun jeung diidinan pangan. A diet ditangtoskeun bakal ngidinan anjeun teu ngan pikeun gancang kaduruk lemak, tapi ogé pikeun nyadiakeun awak jeung energi perlu sapopoe.

Senén

  • Sasarap: omelet jeung greens jeung keju, tea;
  • Ngawadang: stew sayur jeung daging sapi, jeruk bali, coklat;
  • Snack: sereal jeung ham, salad seger tina bonténg jeung tomat;
  • Dinner: kiju pondok jeung berries jeung yogurt.

Salasa

  • Sasarap: roti bakar dijieun ti tipung rye, satengah alpukat, kopi jeung susu tanpa gula;
  • Dahar beurang: bit sup jeung daging (no kentang), hiji loaf, oranyeu;
  • Soré snack: kiju pondok pai jeung berries, coklat;
  • Dahar peuting: lauk muih jeung steamed salad of cucumbers jeung tomat.

Lingkungan

  • Sasarap: omelette jeung keju, tea;
  • Dahar beurang: béas coklat, daging pindang, salad tina kol Cina, diasah jeung cream haseum;
  • Snack: yogurt yunani, Apple;
  • Dahar peuting: lauk sup, sakabeh roti gandum.

Kemis

  • Sasarap: pancakes jeung tipung béas, berries (50 gram);
  • Dahar beurang: sup jeung bakso, coklat;
  • Soré snack: a sandwich of rye roti jeung daging pindang;
  • Dahar peuting: hayam payudara dipanggang jeung kol.

Jumaah

  • Sasarap: endog, 2 endog, 20 gram kiju, satengah hiji roti bakar, jeung kopi;
  • Ngawadang: stew sayur jeung Turki, herbal tea;
  • Soré snack: dipanggang apel, coklat;
  • Dinner: salad ti sayuran seger jeung endog.

Saptu

  • Sasarap: kiju pondok pai jeung berries, coklat;
  • Dahar beurang: sup, salad of apu jeung endog;
  • Snack: pangsit dijieun tina tipung rye jeung daging babi (5-6 buah);
  • Dahar peuting: lauk fillet steamed yogurt.

Minggu

  • Sasarap: pancakes dijieun jeung tipung almond, berries mousse tanpa gula;
  • Dahar beurang: sayur casserole jeung daging, 1 roti bakar, tea
  • Soré snack: kiju pondok jeung berries;
  • Dinner: omelet, bonténg.

Resep nikmat

Resep nu disarankeun dina diet leungitna beurat beuteung jeung sisi antarana daging, lauk, kiju, endog jeung nyatu sayuran pikeun nyadiakeun awak jeung asam amino, vitamin jeung ngabasmi unsur.

Boneka terong

nu slimming

Bahan: 4 terong, béas coklat (100 g), bawang bodas (4 cengkéh), bel cabe (2 badag), wortel, Apple, seasonings (Basil, coriander, jahé, kayu manis), minyak zaitun.

Terong dikumbah sarta motong di satengah. Halves sprinkled jeung minyak sayur jeung panggang dina oven preheated salila 20 menit. Dina waktu ieu, bawang bodas crushed, cabé, wortel jeung Apal kitu, mangka fry pikeun 5-7 menit. Saterusna dina pan hiji nambahkeun dikumbah béas, rempah jeung nambahkeun cai rada luhur sangu.

Sanggeus eggplants siap, sayuran tiis sarta motong bubur jeung saterusna finely rendang jeung nyampur jeung béas. Nunda stuffing di eggplants jeung panggang dina oven keur nu lian 15 menit.

Hayam dipanggang jeung engkol

Anjeun bakal kudu satengah kol, dada hayam, bawang, wortel, 2 cengkéh tina bawang bodas.

Kol dicincang jeung blanched babarengan jeung grated wortel dina ngagolakkeun cai asin nepi lembut. Sanggeus anjeun maledog sayuran di colander hiji jeung ninggalkeun ka solokan.

Daging hayam motong kana keureut, asin, rubbed jeung rempah jeung bawang bodas, conceded dina tekenan. Dina hiji plato baking nunda hayam, tuluy bawang dicincang, jeung luhur bal nyokot engkol jeung wortel. Naburkeun wewengkon plato jeung seasonings, nutupan jeung foil jeung nempatkeun dina oven salila 30 menit. Mangka anjeun kudu nyabut foil jeung panggang sejen 15 menit ku kituna kol ieu goreng.

Grilled suung

Keur resep nyokot hiji pound of suung, 100 ml minyak zaitun, a leutik kapala bawang bodas (5-6 cengkéh), peterseli, cabe hideung, rosemary.

Kahiji nyiapkeun marinade nu: anjeun kudu finely rendang nu peterseli, rendang nu bawang bodas jeung nyampur jeung mentega, nambahkeun uyah jeung rempah. Campuran taneuh di blénder nepi ka rata.

Suung nu dikumbah jeung garing jeung anduk kertas (badag cut di satengah) jeung tuluy tuang nu marinade jeung ninggalkeun pikeun infuse pikeun 1-1. 5 jam. Mangka suung masak dina manggang pikeun 10-15 menit.

Lauk pai

Pikeun nempelkeun ngagunakeun produk di handap ieu: 500 g hake, 50 g tina cod ati, dua endog, cream haseum (1 séndok), zaitun jeung minyak sayur.

Ngabersihan lauk jeung misah gurame ti tulang, terus motong kana lembar leutik pikeun salajengna grinding di blénder a. Dina mangkok hiji blénder nambah 2 endog yolks, dua sendok, a séndok of cream haseum jeung sliced, uyah jeung seasonings. Sanggeus grinding campuran ieu nunda dina bentuk jeung dipanggang dina oven salila 15 menit.

Kumaha nyepetkeun leungitna beurat

Sakaligus diet leungitna beurat anjeun bisa make perlakuan pikeun ngurangan beuteung jeung tonggong nu ningkatkeun métabolisme lemak, contributing ka karuksakan sél lemak jeung ngaronjatkeun sirkulasi getih dina cangkéng jeung tightening kulit:

  • Urut. Aya sababaraha cara urut pikeun ngurangan volume sisi jeung beuteung, nyaéta, vacuum kaléng, brushes jeung bristles alami jeung kai massagers. Urut teratur pikeun 10-15 menit poé ngaronjatkeun sirkulasi getih, ngabalukarkeun ngarecah lemak jeung pangaruh mangpaat dina kulit.
  • Wraps beuteung jeung sisi nu diayakeun jeung husus creams. Anjeun oge bisa make liat, mustard, madu, jeung nu séjénna pemanasan ngandung harti.
  • Jelas météor – robah panas jeung cai tiis pikeun 5 menit ogé ngaronjatkeun sirkulasi, nada kulit jeung ngurangan volume wewengkon masalah.
  • Baths pikeun leungitna beurat nyabut racun jeung cai kaleuwihan ti awak, nu mantuan 0.5-1 kg per sési, jeung bisa dipigawé jeung uyah laut, jeung baking soda jeung minyak nu penting.

Oge, salian diet jeung perlakuan urut hal anu penting pikeun nuturkeun sikep nu ditangtoskeun, slouching jeung hiji gaya hirup sedentary bisa ngakibatkeun sirkulasi goréng jeung akumulasi lemak.

diet ditangtoskeun

Diet pikeun leungitna beurat beuteung jeung sisi bisa digabungkeun jeung konsumsi poean asam lemak teu jenuh omega-3 nu mantuan pikeun ngurangan deposit lemak dina cangkeng wewengkon (alpha-asam linoléat ngarebut asam lemak ti jaringan adiposa sél, ngoxidasi sarta ngaktifkeun ilangna lemak tina awak).

28.12.2018