Diet for beurang

Diet 1 poé bakal leungit 1-2 pon. Kadang eta kajadian nu hiji poé anjeun kudu leungit cukup bit a. Saperti kaayaan biasana lumangsung saméméh nu mana wae nu celebrations lamun anjeun kudu meunangkeun jadi paporit mah pakéan. Diet 1 poé bakal ngidinan anjeun pikeun maledog 1 pound tina kaleuwihan beurat, beurat, teu cai, salaku kajadian dina diets beda. Diet ieu basajan pisan, eta bisa tahan ampir mana wae jalma, komo anu geus lemah bakal daya. Hal utama pikeun jadi jelas tujuan nu anjeun linggih dina diet ieu. Dahar dina diet ieu, anjeun kudu ku jam, jadi anjeun ngatur sadaya prosés métabolik di jero awak jeung ngagancangkeun métabolisme.

Diet

Menu Diet pikeun 1 poé:

7 jam: a Cup of green tea tanpa gula.
Jam 9: 1 endog keras pindang.
11 jam: 1 sdm parboiled kismis (ngan tuang cai nu ngagolak salila 5 menit).
13 jam: 100gr. pindang daging hayam atawa daging sapi.
15 jam: sagelas jus tomat.
17 jam: 1 pindang teuas endog pindang.
19 jam: Apal héjo.
21 jam: 1 Cup low-lemak yogurt.

Aturan dasar tina diet pikeun 1 poé:

  1. Dahar mastikeun ku jam.
  2. Inuman nyatu cai. Saméméh unggal tepung 1 Cup cai.
  3. Teu kantun tunggal tepung jeung teu ngarobah produk komo tempat.
  4. Ngaluarkeun uyah ti diet.

Nu kaunggulan jeung kalemahan tina diet hiji poé

Masalah waktu urang – obesitas. Ngan di umur urang laju, awewe ngaapresiasi nu brunt tina pon tambahan nu hésé maké terus, jeung maranehna teu unggul. Tapi kumaha lamun anjeun teu boga loba waktu diuk di Meja di hiji kantor dina komputer, atawa di imah jeung kids, jeung komo temptations, kumaha ngeunaan dahar hiji hal lezat.

Di dieu pertanyaan timbul, kumaha pikeun meunangkeun leupas tina pon tambahan nu nyegah anjeun ka ngarasa nyaman fisik jeung mental?

Jeung teu dulur bisa endure puasa lamun anjeun geus masak jeung eupan sakabéh kulawarga sapopoé, jeung sanggeus karya, jadi kuring hayang dahar.

Nu mana wae nu diet stress gede ka organisme nu nyoba adaptasi jeung whims tina boga, jeung the saimbangna dina diet ngabalukarkeun gangguan métabolik.

Lapar atawa mono for minggu kamari, excrete loba dipake jeung zat gizi, teu ngan lemak jeung ngabalukarkeun awak ka drastis replenish leungit glikogén keur dipake bakal datang geura sanggeus tepung jeung redoubled gaya.

Jumlah sél lemak – adipocytes, di manusa, anu terus ngarobah, komo leungit loba beurat teu ngaruh jumlah maranéhanana, maranehna ngan waduk pikeun asupan énergi awak anjeun, jeung lapar spurs manéhna cagar eta salaku loba nu jéntré.

Gizi sakuliah dunya ratusan studi nu nyarita ngeunaan efisiensi low of loba diets, tapi kaputusan masih aya hiji diet hiji poé.

Diet Talatah

Diet hiji poé utamana hiji poé puasa, atawa nurutkeun kuna Christian tradisi, puasa geus dipikawanoh saprak jaman baheula.

Pilihan saperti loba diets, perlu ngarti prinsip gawé, jeung meta luyu jeung kaayaan individu jeung kamampuhan.

Dieta Messegue

Mark Messegue, kawentar American nutritionist, nunjukkeun meatless poé, tapi teu jadi parna salaku merlukeun Christian canons.

Metoda-na puasa poé nyaeta 2 poe minggu pikeun ngaluarkeun ti diet daging, jeung dahar ideal beureum lauk, tapi nu mana wae nu walungan atawa di laut.

Manéhna ngécéskeun yén sadaya tulisan anu nimukeun pikeun jalma beunghar ti abad katukang, geus dikonsumsi di diet anjeun kavling tina daging, jeung ngaronjat eusi protein dina dahareun dumasar kana waktu sabab asam urat, nu disebut "kasakit nu aristocracy."

Penderita Messegue dahar di puasa poe beureum lauk tanpa garam, sayuran jeung bungbuahan, inuman tea héjo, nginum cairan ka dua liter per poé leungit 1 kilogram beurat awak, teu gaining eta poé saterusna.

Diet hiji poe anu disebut "baseuh diet" lamun salila poé anjeun nginum ngan buah atawa sayur seger squeezed juices dina jumlah waktu nu taya.

Jelas diet ogé bisa disebut hiji diet hiji poé, maranéhna aya protein, lemak, karbohidrat.

Anjeun milih naon nu anjeun méré up for hiji poé, atawa ti karbohidrat dahareun, atawa lemak, atawa protéin, eta sadaya gumantung kana karesep dahareun.

Prinsip diet alternation téh yén dina hiji poé ka diuk turun atawa ngan dina buah atawa dina sayuran, meats lean, lauk, susu produk. Tapi robah unggal poé diet jeung normal tilu hidangan sapoé.

Unloading poé bisa jadi poé lamun méré nepi daging, roti, kentang, anjeun bakal dahar lima kali sapoé sagalana sejenna, beuki dahar produk low-lemak, sayuran, bungbuahan, produk susu, inuman juices.

Diet hiji poé anu teu maturan anjeun ka kalaparan jeung diuk sadaya poé dina hiji cai, jeung poé saterusna ka overeat jeung leungit beurat ku cara ngurangan diet poean, atawa iwal ka poé sababaraha pangan nu moal ngabalukarkeun lapar jeung bakal balik tanpa ngarareunah, jeung teu ngaruksak kasaimbangan diet anjeun.

Kombinasi produk ieu dina diet salaku pindang endog jeung jeruk bali anu dilakukeun dina bentuk diet pikeun hiji atawa dua poé, bisa méré hasil tangible.

For Sarapan, dahar beurang jeung dinner kudu didahar sajaba produk lianna, hiji endog pindang jeung satengah jeruk bali. Inuman héjo atawa bodas tea, seger squeezed juices.

Tips for kalakuan diet hiji poé

  • Nu mana wae nu diet hiji poé geus pangalusna pikeun mimitian ku hiji kaca cai haneut jeung jus satengah lemon hiji, pikeun hiji jam atawa dua saméméh Sasarap.
  • Pikeun Sasarap pastikeun pikeun nyieun salad sayuran beda, tomat, cucumbers, bawang, cabe beureum amis, pait cabé atawa cabe beureum, alpukat, nambah Apple, lamun aya hiji waluh, pastikeun peterseli atawa dill.
  • Kabéh masakan anjeun bakal dahar, pasti dahar jeung jeruk nipis, eta promotes nu sékrési bili, perlu pikeun nyerna dahareun lemak pangan sarta ogé ngaleyurkeun lemak dina sél sorangan.
  • Sok ngaganti gula jeung hiji séndok madu sabab glukosa masih perlu pikeun kagiatan normal otak.
  • Peuting nginum sagelas nonfat yogurt.
  • Nginum, dina total, per poé nepi ka 2,5 liter cairan.
    Eta sacara soups, juices, héjo jeung bodas tea, inuman buah, inuman buah.
  • Ulah dahar dina poe ieu, nanaon digoréng, tapi lauk atawa daging masak dina manggang nu.
  • Nambah pikeun salad atawa plato beureum cabe lada, atawa sprinkle di bodas atawa hideung cabe taneuh.
  • Teu ngeusian nepi, ninggalkeun meja lapar sex, élmuwan geus dibuktikeun yén rasa jenuh lumangsung dina 15 menit, waktu ieu dina uteuk sinyal fullness burih.
  • Teu jajan di antara hidangan, komo teu nginum jus, ngan non-carbonated cai mineral.
  • Kasuksésan nu mana wae nu diet, kurang kalori jeung leuwih aktivitas fisik pikeun poé, jadi awal isuk-isuk jeung latihan fisik, Jogging, balik pikeun urut, nu pool, di sauna atawa uap mandi.
Tali

Ngagunakeun diet hiji poé, anjeun moal kalaparan, jeung ieu, dina waktosna, mangaruhan métabolisme anjeun, mood anjeun, jeung awak moal sangsara nu sejen meltdown.

Jeung kalemahan saperti diets nu dina beurat leutik ngurangan salila poé.

Sanajan upami anjeun méakkeun saperti diet dua kali saminggu, mangka 2-3 pon kitu téh cukup mungkin ka leungit, kulit bakal jadi seger, anjeun meunang cukup dahar for Sarapan, dahar beurang jeung dinner, aya bakal leuwih pindah, leumpang jeung ieu téh naon anu disebut gaya hirup cageur.

Diet poé 1 menu pikeun 1 poé

Meunang leupas tina sapuluh pon dina hiji poé, tangtu, teu bakal bisa dipaké, tapi pikeun ngurangan cangkéng ku 2-3 cm per poé anu bener! Jang ngalampahkeun ieu, sababaraha pilihan nu diet program aimed di ngabebaskeun awak urang tina cai.

Éta téh alatan panurunan dina cai aya hiji gancang leungitna beurat kahiji. Dina awal sél kuring nyoba nyabut kaleuwihan uap, nu nyegah ngabubarkeun lemak, jeung ngan sanggeus 2 minggu diet alami ngaduruk lemak.

Hiji poé puasa diet boga tujuan pikeun ngurangan beurat ku cara ngurangan cai. Tapi, hal anu penting pikeun nyaho sababaraha fitur: dehidrasi – hiji bahaya prosés dina awak, nu bisa diterangkeun ka ati, ginjal, pankréas jeung jantung.

Sampel menu "diet №1" dina hiji poé:

  1. Sasarap: 1 endog pindang tanpa uyah, 1 Cup susu, 2% lemak, atawa yogurt, dipanggang Apel jeung pondok kiju;
  2. Kadua Sasarap: jelly non asam bungbuahan;
  3. Dahar beurang: susu sup jeung semolina jeung oatmeal, fillet of lean lauk steamed, jelly ti imah-tumuwuh buah (dina usum), tea jeung susu;
  4. Snack: jus tina wortel, Apple jeung engkol;
  5. Dinner: bubur béas tanpa mentega, buah garing, jelly atawa yogurt;
  6. Peuting: sagelas kefir atawa susu teas.

Kefir diet

Nu paling populér puasa diet pikeun 1 poé – susu. Leungit beurat dina yogurt alatan ayana di produk susu angka nu gede ngarupakeun baktéri. Saperti diet jeung variatif menu teu contraindicated, komo for teu urang jeung impaired dicerna sarta panyakit sistem pencernaan.

Sampel menu pikeun hiji poé:

  1. Isuk: 1 Cup cai dimurnikeun diluted jeung hiji séndok madu. Sanggeus satengah jam nginum 250 gram lemak yogurt;
  2. Dahar beurang: kefir dina jumlah unlimited, lemak nu mana waé. Anjeun bisa dahar 200 gram oatmeal, nu pre-soaked di yogurt low-lemak;
  3. Snack: 1 oatmeal cookie, jeung 250 gram nonfat yogurt;
  4. Peuting: pikeun ngawates asupan tina yogurt. Dina total, anjeun bisa nginum leuwih ti 1,5 liter susu per poé. Ku kituna nu leuwih gede jumlah anjeun kudu make nu nepi ka 15 jam sapoé. Sanggeus bagian waktu husus dina poé kudu jadi sering, tapi ngan sababaraha SIPS.

Kefir puasa diet hiji poé mantuan normalize métabolisme, nurunkeun kadar kolesterol jeung pikeun ngabersihan peujit dina cara alami. Perkiraan jumlah pon kitu turun – 2-3.

Kumaha leungit beurat dina diet Apal?

Apple diet 1 day pikeun leungitna beurat ogé populér alatan kesederhanaan anak, betah jeung rupa-rupa menu.

Ngan anjeun kudu nyaho sababaraha watesan: hal ieu dilarang maké dahareun ieu pikeun jalma jeung panyakit pankréas, jeung borok dina tahap akut.

Baku Apple geus éfék laxative hampang dina bowels. Dipanggang Apel – normalizes nu microflora saluran pencernaan.

Menu pikeun poé:

  1. Isuk: 2-3 apel héjo. Anjeun bisa nyiapkeun salad jeung peeled apel atah jeung apricots garing. Nginum tea héjo tanpa gula;
  2. Dahar beurang: dipanggang apel – 2-3 PCs. dina poe ieu, eta leuwih hade pikeun ngaganti gula jeung madu, atawa komo méré nepi manisan. Cairan kudu di full – itung 1,5 liter per poé;
  3. Snack: kiju pondok jeung Apple casserole jeung madu, tea héjo;
  4. Peuting: dipanggang apel tanpa madu, cai bisa diganti ku nonfat kefir.

Gizi jangji dikurangan 1-2 kg keur poe kahiji tina leungitna beurat. Monoton diets pikeun kaleungitan beurat nyaéta pikeun silih, sabab sanggeus kuat jeung leungitna beurat dadakan lumangsung uncontrolled kahayang dahar loba.

Apel dipanggang

Protéin jeung endog diet

Gizi nyebutkeun yén sadaya maranéhanana pon tambahan – hasil tina salah disusun dina diet karbohidrat nu aya diganti ku protéin. Protéin spent leuwih énergi sarta ku kituna leuwih kalori keur dibeuleum.

Menu nu salila poé kudu diwangun tina 10% karbohidrat, 60% protéin asalna sato, 20% tina protéin tutuwuhan asal, jeung sesa lemak.

A angka nu gede ngarupakeun protéin sato anu dina endog, daging Turki, hayam, kelenci.

Sayur protein kécap, kacang, kacang panjang. Ngadistribusikaeun asupan kadaharan jadi nu 60% éta di satengah munggaran poé, jeung 40% ti beurang nepi ka jam 5 SORE.

Sampel menu pikeun hiji poé:

  1. 200 gram pindang daging bodas;
  2. 2 endog pindang;
  3. 200 gram kiju pondok;
  4. Sereal dina kuantitas nu taya tanpa minyak;
  5. Kacang – 50 gr.;
  6. Tea, kopi tanpa gula;
  7. Cai – 2.5 L.

Hiji poé ka nambahan konsumsi cai seger ka 2,5 liter, limit konsumsi lemak daging babi daging, kadaharan goreng, kentang, béas, millet jeung pasta teu.

Silih asupan protein pangan jeung susu produk, leuwih alus low-lemak kiju pondok, cream haseum atawa yogurt. Bagian anu mimitina teu ngurangan, salaku bakal kahayang pikeun dahar deui.

Dumasar kana waktu, kahayang dahar badag bagian nu bakal ngaleungit jeung skala bakal mintonkeun hiji dikurangan 8-9 kg per minggu.

Nginum diet pikeun 1 poé

Samangka diet

Usum panas puasa diet affordable jeung nikmat samangka diet. Naek produksi cikiih, awak spends loba énergi, jeung sagala cairan kaleuwihan geus dikaluarkeun tina awak dina sababaraha poé.

Teu disarankeun pikeun dipake saperti a diet for teu urang jeung panyakit batu ginjal, radang ginjal. Jumlah samangka per poé teu leuwih ti 5 kg.

Samangka diet, sampel menu pikeun hiji poé:

  1. Sasarap # 1: samangka jeung amis tea jeung susu;
  2. Sasarap No. 2: keju pondok casserole tanpa cream haseum jeung gula (ngaganti jeung madu), samangka – 3 buah, jelly;
  3. Dahar beurang: kol sup sayur, 250 g tina sereal pikeun sababaraha tanpa minyak, dipanggang apel dina oven jeung madu, green tea, samangka dina jumlah unlimited;
  4. Tea soré: samangka, tea tanpa gula;
  5. Dinner: sangu amis bubur jeung madu, apricots garing jeung kismis, samangka;
  6. Sapeuting: tea tanpa gula, 1 jeruk bali.
Sangu

Kumaha leungit beurat jeung diet sangu?

Diet sangu poé 1 kompléks ukuran aimed di ilangna racun jeung cairan. Béas puasa diet leungitna beurat slows turun prosés ngarecah lemak.

Perkiraan menu pikeun hiji poé:

  1. Sasarap: béas pindang tanpa uyah – 100 gram lean daging pindang – 50 gram lemak-bébas yogurt – 1 Cup;
  2. Dahar beurang: sup jeung sangu jeung wortel (no kentang jeung jumlah leutik uyah), tea atawa kopi, sayuran (kol, bit, bonténg, tomat, seledri), bumbu dina kuantitas nu badag;
  3. Soré snack: pre-béas steamed cake euweuh uyah – 3 sdm, green tea tanpa gula atawa kefir 1%;
  4. Peuting: jeruk bali, sangu parboiled – 3-4 sdm

Dina patuh dahareun gizi mastikeun leungitna beurat dina saminggu 7 kilogram.

Ieu téh penting sasuai jeung diet jeung sanggeus diet. Béas, parboiled jeung cai panas kudu nangtung for urangna 5 jam, solokan cai, jeung aya ngan hiji sisikian.

Leungit beurat dina hiji poé tanpa ngarugikeun pikeun kaséhatan bisa. Tapi, aturan utama di dieu pikeun ngalakukeun no cilaka.

18.09.2018