Lila-pangalusna leungitna beurat nyata

Internet ayeuna jumlah cara leungit beurat nu leungit sababaraha pounds tambahan sigana kawas pisan gampang. Tapi jalma anu kungsi usaha, anjeun nyaho yén éta téh ngan ilusi. Komo lamun beurat gancang dimimitian pikeun muka jeung diet anyar, mangka geura-giru ka eureun, jeung saterusna (ampir sok!) deui. Jalma anu bajoang jeung kaleuwihan beurat, mimitian mikir cara dipercaya kumaha bener leungit beurat jeung tetep aya dina bentuk alus ngan saukur teu aya. Tapi éta teu.

leungitna beurat nyata

Dina kanyataanana, anu kanyataanana anjeun nyieun dina sirah anjeun, anu pohara béda ti sabenerna aya. Jeung ieu masalah utama kaleungitan beurat. Anjeun sok hayang leungit beurat gancang, jeung minimal waktu jeung usaha. Nu mungkin, ngayakinkeun anjeun bangor pariwara, nu sanggeus sejen diet atawa nyokot adipem ardens ubar awak nona pikeun sababaraha minggu robah warna ka warna kana a kuat, athletic kageulisan.

Enya, dulur hayang percaya di miracles. Tapi mujijat ieu moal lumangsung. Jeung jeung awéwé dina poto teu lumangsung teuing. Naon nu pintonan dina gambar ieu blatant photoshop atawa disusun dina waktu snapshots (ieu-ieu, ieu-ieu). Kadua versi dikonfirmasi ku kanyataan nu dina poto nu mana wanoja nu ceking, manéhna sok kasampak loba ngora. Tapi dina kahirupan nyata sagalana beda sanggeus dramatis leungitna beurat sagging kulit, wrinkles, manteng tanda jadi katingali.

Realitas obyektif nyaeta yen awak manusa téh kompléks saimbang sistim nu mana wae parobahan drastis minangka meta ka stress jeung dimimitian nolak eta.

Ku alatan éta, lamun anjeun nyirorot leungit beurat, awak bakal neangan sagala aya cara pikeun mulangkeun eta:

  • kalem métabolisme;
  • aya karaton jeung drowsiness;
  • wakes nepi lapar (komo lamun ieu teu saméméh).

Pas leungit beurat bakal datang deui, sagalana bakal tumiba kana tempat, jeung awak bakal bisa dipaké deui dina mode dawam.

Sora bit nu sedih, teu nya? Tapi nepi ka harita, nepi ka anjeun diajar bebeneran basajan nu leungit beurat perlu mulus jeung bener, sabenerna leungitna beurat teu bakal bisa dipaké. Jeung lamun mungkin, pikeun hiji pondok bari jeung resiko ka kaséhatan.

Enya, sirah mantuan pikeun tetep visual gambar nu dimaksudkeun hasil. Tapi dina waktu anu sarua, urang kudu jelas ngakuan yén pikeun ngahontal eta, kudu ngajalanan jalan gedé ka karya teuas, sarta ogé. Jeung, abandoning imajinér kanyataanana, di mana sagalana asalna alami pikeun nyieun positif kahiji hambalan pikeun inohong langsing.

Mode hemat

Jeung keur mimiti nunda umbul beureum mayungan urang ti illusions. Hanjelu kanyataan anu 80% digambarkeun online diets teu digawe. Atawa teu bisa dipake jalan nu anjeun hoyong. Jeung di dieu kang naha. Aranjeunna dumasar kana konstrain teuas: kalori, set produk atawa sababaraha jenis gizi (protéin, lemak, karbohidrat). Salaku hasilna, dina saimbang fungsi awak gagal.

Pikeun megatkeun mobil – pisan aneh cara pikeun meunangkeun hal leuwih alus. Tapi nu naon eusina jeung awak anjeun sorangan maranéhanana anu leungit beurat bener.

Lamun angka nu gede deficit kalori awak ngawengku mode kaku ékonomi. Lamun kakurangan gizi, anemia, kakurangan vitamin, impaired mineral kasaimbangan. Dina henteuna karbohidrat hiji jalma leungiteun sumber utama maranéhanana énergi. Tanpa lemak teu bisa dipake bener, sistim saraf. Kaleuwihan protéin overloads ginjal. Terus anjeun percaya anjeun bakal kasampak anca?

Ulah diet?

leungitna beurat nyata téhnik

Ayeuna mikir, nya eta mungkin leungit beurat dina diets ieu:

  1. "Lapar". Eusi caloric tina diets ieu téh 900, jeung kadang 500-600 kcal, jauh di handap fisiologis minimum. Jeung saperti hiji deficit pikeun 2-3 poé lumangsung pusing, lemah, seueul, jeung lapar angger companion ieu slimming. Hasil bener – leungitna beurat 1 kg per poé. Tapi di kasarna sarua pace sadaya turun deui kana tempat.
  2. Mono. Lamun menu utama item nu ngan produk: sereal, apel, coklat jeung sajabana. Beurat dina diets ieu ogé jauh cukup gancang. Tapi lamun make eta deui ti sababaraha poé, dimimitian pikeun némbongkeun tanda kakurangan: kusam bulu, robah warna kulit, paku pegat. Saprak dahar komo 2-3 poe dina baris anu sarua hanjelu, kuring leungit napsu mah, jeung asupan caloric ogé ngurangan sharply. Sanggeus gencatan patempuran tina dahareun, awak anjeun geus clamoring pikeun mayar, jeung beurat asalna deui.
  3. Jus. Dina glance kahiji, ngarupakeun solusi sampurna, kakurangan vitamin dina buah ieu teu persis ngancam. Tapi maranehna lengkep bolos lemak, protéin jeung serat. Jeung sababaraha vitamin moal lila. Di sagigireun buah amino nu dipimilik ku neneng asam organik. Gastritis, masalah jeung peujit, ulcerative jeung panyakit saperti diet mastikeun contraindicated. Hasilna sarua – beurat kahiji nurun gancang, tapi sanggeus diet pon kitu datang deui, jeung nu masalah burih tetep jeung anu meunang parah.

Dina tablet jeung ubar lianna pikeun leungitna beurat urang ogé moal indit. Akal konsumen nu sok nalungtik hiji bagian ti nu mana wae nu alat anyar saméméh dipake anak. Teu aya bagian anu dituliskeun dina iklan, jeung hiji nu ditandaan dina bungkusan jeung produk (upami aya).

Tuluy indit Internet jeung maca ngeunaan sipat unggal komponén (misah!). Ngawengku logika jeung mimiti mikir kumaha sakabéh ieu baris mantuan urang leungit beurat jeung naha aya naon di kotak duit perlu mayar for eta.

Pikeun leungit beurat bener

Sabenerna, cara eta bener mungkin ka leungit beurat ngan hiji pikeun nyokot kana akun ciri individual of awak sorangan jeung dahar katuhu. Jeung warta alus nyaéta nu paling diets nu bener gawé dumasar kana prinsip ieu. Jeung sesa ngagambarkeun an alternation of lapar poé mono-diet, nu balances samentara kurangna kalori atawa zat gizi.

Eta anu pangalusna pikeun ngamekarkeun hiji individu program pikeun leungitna beurat kalayan bantuan ahli anu bakal mawa kana akun sadaya wincikan penting nu: umur anjeun, pangabisa fisik, gaya hirup, panyakit kaayaan, komo karesep rasa.
real métode leungitna beurat

Alus nutritionist moal maksa anjeun nuturkeun eta mastikeun, tapi bakal tetep di kontak sareng anjeun, lamun perlu, pikeun nyieun pangaluyuan program. Tapi lamun ieu teu mungkin, anjeun kudu teu meunang ngaganggu.

Sababaraha usaha jeung sanggeus diajar informasi kapaké ngeunaan prinsip-prinsip gizi cageur, imah program pikeun leungitna beurat teu aya nu teuas pikeun nyieun sorangan. Jeung kauntungan utama nyaeta salila anak make awak moal ngalaman stress, sarta ku kituna, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit beurat taya waktu pikeun ngahasilkeun hasil nu dipikahoyong.

Itungan nilai caloric

Kahiji urang kudu ngitung idéal rupa, dina nu reside sapopoé asupan caloric. Leuwih gampang jeung leuwih gancang pikeun ngalakukeun hal eta kalayan bantuan online kalkulator nu aya dina ampir unggal website jejer jasmani atawa leungitna beurat. Maranéhanana ngan saukur nuliskeun jangkungna, beurat, gender, umur, jeung tingkat aktivitas fisik.

Pikeun starters, anjeun bisa ngawates ka ngan dua nomer: dasar jeung poean métabolisme. Basa nunjukeun jumlah kalori awak anjeun spends di sesa. Hiji poé nyokot kana akun latihan.

Pikeun leungitna beurat caloric sapopoé asupan kudu 20-30 persén% kurang ti poean métabolisme, tapi teu digolongkeun handap dasar. Salaku parobahan beurat ieu inohong anu disaluyukeun.

Pikeun operasi stabil tina awak ogé penting kasaimbangan lemak, protéin jeung karbohidrat. Gizi nyarankeun hiji ratio protéin lemak jeung karbohidrat 30/10/60, tapi di panggung incorporating latihan kakuatan bisa pindah ka 40/10/50, ngaronjatkeun eusi protein, nu diperlukeun salaku wangunan bahan pikeun otot. A bagian badag tina lemak kudu tina tutuwuhan asal. Tapi protéin nyaéta leuwih hade ka sato. Rasio gancang jeung slow karbohidrat-kira 30/70.

Set produk

Susunan produk dina diet leungitna beurat kudu jadi rupa-rupa salaku mungkin. Ieu bakal nyadiakeun awak jeung kabéh zat gizi perlu jeung nyieun leungitna beurat fun jeung nikmat.

Tangtu, perlu mertimbangkeun individual anjeun karesep rasa. Tapi aya nu pangan nu sahenteuna sababaraha kali saminggu kudu mucunghul dina desktop anjeun:

  • non-starchy sayuran anu pangalusna sumber vitamin jeung mineral, ngandung loba cai jeung serat jeung minimal kalori;
  • unsweetened bungbuahan ngandung fruktosa, sukrosa, vitamin jeung asam organik;
  • kacangan sarta siki – sumber asam lemak polyunsaturated, mineral jeung ngabasmi unsur;
  • protéin sato (endog, lauk, meats lean) – ngandung asam amino ésénsial diperlukeun pikeun ngawangun otot, for lila méré rasa satiety;
  • produk susu anu sumber pangalusna kalsium, protéin, mineral, asam laktat jeung asam organik lianna anu pencegahan dysbacteriosis;
  • bran jeung séréal sprouted is a great source of kasar sayur serat, nu sampurna ngabersihan peujit;
  • kadaharan ti laut téh beunghar iodin, dipikabutuh pikeun fungsi normal tina kelenjar tiroid (secreting tiroksin nu bakal mangaruhan laju prosés métabolik);
  • cereals – ngandung ampir sakabéh group vitamin b, nu mangaruhan laju prosés métabolik jeung tanggung jawab kaayaan kulit jeung rambut;
  • rempah jeung seasonings teu ngan ningkatkeun rasa kadaharan, tapi ogé nyumbang kana gancang kaduruk lemak.

Satuju naon nyieun ieu susunan produk variatif jeung ngeunah menu basajan pisan. Ieu téh sasaena pikeun ngalakukeun ieu sateuacanna. Jadi anjeun bisa nyimpen waktu spent dina balanja, jeung di waktu nu sami pikeun kasaimbangan jatah jeung pastikeun eta ngawengku sadaya perlu gugus dahareun.

leungitna beurat nyata dahareun aturan

Kadaharan aturan

Pikeun leungit beurat gancang cukup, teu cukup pikeun dahar variatif jeung moderately. Masak jeung dahar kadaharan ogé bener. Saran saeutik jeung inget eta basajan:

  • Food kudu seger. Geus sanggeus 15-20 menit sanggeus masak salad jumlah vitamin dina eta nurun nyata. Calida sababaraha kali jeung dahareun ampir teu aya gunana – eta tetep ngan kalori.
  • No frying! Tapi kabéh séjén valid cara masak: baking, ngagolak dina cai atawa steamed, grilled. Ti microwave kudu ditinggalkeun.
  • Lemak – no! Mentega ngaganti sayur, produk susu jeung keju, milih maranéhanana jeung minimum persentase lemak jeung jeung daging jeung lauk sagala katempo lemak nyabut saméméh masak.
  • No kinérja percusserit. Lamun anjeun bener hayang dahar – leuwih alus pikeun dahar ti endure eta terus dahar dua kali. Tapi ngeunaan cookies jeung manisan geus poho. Cocog bungbuahan, kacangan, atawa siki, sakabeh-sisikian bar.
  • A kaca cai. Mabok 20-30 menit saméméh hidangan, eta bakal ngurangan rasa lapar, ngaktifkeun dicerna sarta sawaréh eusian burih.
  • Wajib Sasarap. Eta kudu dimimitian no saterusna ti hiji jam sanggeus bangun up jeung akun salila kira 15% tina diet sapopoé. Leuwih alus pikeun ngeureunkeun pilihan dina pangan karbohidrat – maranéhanana baris méré tanaga keur hiji poé aktif.
  • No ahir dinners. Rengse dinner no saterusna ti 2 jam saméméh waktu sare. Lamun saré dina hiji burih kosong teu mungkin, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun inuman peuting, sagelas skim kefir atawa yogurt.

Jeung pastikeun anjeun ka miceun kabeh ngabahayakeun produk: confectionery, manisan, asinan, canned dahareun, produk semi-réngsé. Teu nganjang restoran kadaharan gancang. Ngaleutikan pamakéan alkohol. Refrain ti sugary sodas jeung rangkep juices.

Salaku bisa ningali, aturan anu teu jadi loba, jeung aya no ketat watesan dina nu diet maranéhanana maksa. Ngan dina kahirupan sapopoé, sababaraha mayar perhatian ka naon jeung kumaha maranéhanana dahar. Tapi komo jeung minimal pangawasan gancang bisa ngeureunkeun gain beurat jeung ngahurungkeun prosés dina arah nu lalawanan.

Aktivitas fisik

Mindeng ngajawab ngeunaan naha bener pikeun leungit beurat tanpa latihan hal ieu nimbulkeun tangtangan. Dina diet ditangtoskeun pilihan ieu mungkin. Tapi masalah nyaeta nu kasampak inohong anjeun, anjeun saperti teu mirip jadi wareg. Kaleungitan hiji pangrojong alami dina bentuk lemak subcutaneous, kulit droops jeung bade ka melu. Wrinkles, manteng tanda, hiji jalma mimiti kasampak leuwih kolot ti umur maranéhanana.

Pikeun ngajaga hiji penampilan pikaresepeun jeung élastisitas kulit ngabantu latihan fisik. Salila latihan:

  • nyata ngaronjat frékuénsi pulsa;
  • dihakan kalori tambahan;
  • ngaronjatkeun kapasitas vital;
  • ngaronjatkeun kekebalan;
  • tumuwuh kakuatan fisik sarta daya tahan;
  • bareng jeung mangka ngaluarkeun racun.
leungitna beurat nyata laksana

Dina fase awal pikeun leungitna beurat healthier latihan aérobik: ngojay, leumpang, Jogging, aerobics, gancang menari. Lamun lapisan lemak subcutaneous diréduksi, jeung awak jadi biasa latihan rutin, anjeun bisa nyambung latihan kakuatan. Beurat Ideal leungitna lemak ngaronjat massa otot.

Mode ieu sarua penting pikeun leungitna beurat ti gizi ditangtoskeun. Kurangna sare jeung kacapean teh musuh utama maranéhanana anu digawé dina gambar. Ku alatan éta, perlu pikeun nuturkeun ngimpi nu tetep pikeun sahenteuna 7-8 jam. Jeung yén manéhna kuat, pastikeun anjeun ngajadwalkeun hiji peuting leumpang, sahenteuna satengah jam. Eta oge ngagentos stress poé bakal enrich awak jeung oksigén jeung mantuan pikeun megatkeun sambungan ti serius teuing pikiran.

Ogé eta leuwih hade Hudang nepi saeutik demi saeutik, jadi anjeun kudu nyetél jam alarm 10-15 menit saméméhna ti biasa waktu naékna. Bohong di bed sababaraha kali hiji bentang alus, hiji poé anyar pikeun seuri jeung nginum sagelas cai bersih (anjeun bisa nambah hiji séndok téh tina jeruk nipis). Jeung saterusna anjeun kudu meunang up jeung ulah leutik latihan: squatting, bending, sababaraha pushups jeung nu luncat. Ayeuna awak geus siap pikeun poé dihareupeun.

Sesa jadwal rencana luyu jeung diperlukeun tugas jeung rencana gawé. Nyebut eta minimum 4 hidangan utama: Sasarap, ngawadang, dahar snack jeung dinner.