Gancang leungitna beurat dina saminggu nepi ka 10 kg di imah

Paling éféktif métode leungitna beurat tetep hiji diet ditangtoskeun jeung olahraga. Pikeun berpungsi dina bentuk mah di imah tanpa bantuan panarjamah, bisa saha anu weruh dasar gizi ditangtoskeun jeung latihan tata.

Naon nu leungitna beurat

Dina ubar amittere pondus disebut husus atawa teu dihaja leungitna beurat. Kalolobaan jalma anu hayang pisan pikeun leungit beurat pikeun jadi leuwih sehat sarta éndah. Teu dihaja leungitna beurat nyaéta masalah médis nu patali jeung gering atawa stress, teu saimbangna hormonal.

Pikeun milih cara paling éféktif leungit beurat nyaho kumaha beurat anjeun ngaleuwihan pakewuh. Salila ieu urang kudu nangtukeun indéks massa awak (BMI): beurat ieu dibagi ku jangkungna (meter) kuadrat.

  • Lamun BMI kurang ti 18, leungitna beurat teu diperlukeun. Dina gambar ieu aya hiji kakurangan tina beurat awak.
  • Di hiji BMI of 18.5-24.99 dianggap beurat normal, jadi leungit beurat. Batur jeung ieu massa awak bisa jadi teu kawas kurangna harti otot otot. Dina hal ieu, perlu pikeun dimimitian ulin olahraga.
  • Dina kasus BMI dina 25-29,99 jalma anu didiagnosis jeung obesitas. Manéhna perlu turutan diet jeung asupkeun kana kahirupan anjeun aktivitas fisik.
  • Lamun BMI 30-40 obese diolah dina pangawasan médis. Pikeun kagunaan terapi ubar husus, saperti xenical.
  • Lamun BMI ngaleuwihan 40, nu obesitas ngancam hirup sabar sacara, jeung campur bedah perlu. Contona, bedah pikeun nyabut bagian ti burih. Salaku hasil ngurangan hiji jalma bisa teu dahar salaku loba dahareun manéhna geus saméméh.

Leungit kumaha beurat di imah

Leungitna beurat di imah hese. Perlu kakuatan tina bakal, nu bakal mastikeun nuturkeun diet jeung latihan rutin. Dina hasil ngurangan beurat mindeng gagal. Pikeun alesan ieu, loba jalma mikir yén leungitna beurat dina pengawasan a palatih leuwih gampang. Dina kanyataanana sagalana hiji perkara motivasi. Lamun aya alesan sah, leungitna beurat nyaéta dimungkinkeun di imah. Jalma anu beuki néangan pikeun ngurangan beurat lamun aya motivasi, misalna:

  • pikeun leungit beurat ngan pikeun diri;
  • maké anjeun paporit heubeul jeans atawa pakéan;
  • usum panas di basisir kasampak geulis;
  • meunang leupas tina gejala pikaresepeun of obesitas, contona, shortness napas, nyeri joint, jsb.;
  • pikeun ngaronjatkeun kaséhatan maranéhanana.
Hiji

Kahayang boga inohong éndah di sadaya alatan rupa-rupa faktor. Man bayaran kurang perhatian pikeun kadaharan lamun riweuh. Eta disarankeun pikeun manggihan nu mana wae nu markisa pikeun sakabéh periode leungitna beurat, tapi hiji nu baris ngaganggu ti dahareun: contona, karajinan atawa poto. Hobi bakal cicing terus nyaeta plus gedé. Upami anjeun geus kapanggih motivasi anjeun, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun diajar métode éféktif kaleungitan beurat di imah.

Nu hambalan kahiji kudu:

  • iwal ngabahayakeun produk jeung ngaganti eta dipake; prinsip caloric deficit nu hiji jalma meakeun kurang ti anjeun make;
  • kelas latihan kakuatan, isuk senam, manjang;
  • pamakéan hiji ngocok protein, contona, "Leovit", "Rouget", "Herbalife";
  • panarimaan ubar farmasi pikeun leungitna beurat tapi maranehna éféktif ngan lamun diet jeung latihan;
  • patuh mono-dietas' atawa Nganyatakeun diets, tapi teu ilahar, ku kituna teu ngabalukarkeun stress awak;
  • pamakéan tea tinimbang nu biasa husus inuman saperti tea, kayu manis, teas herbal, yogurt, nu ditambahkeun a jahé atawa cabé beureum.

Leungit kumaha beurat

Bagian hardest nyaéta nyokot lengkah kahiji dina transisi ka jalan nu bener hirup. Gizi nyarankeun teu meta nyirorot, tapi pikeun ngamimitian prosés saeutik demi saeutik. Ieu bakal ngabantu pikeun nyegah breakdowns, meunang dipaké pikeun aturan anyar, pikeun nyegah masalah jantung. Kahiji anjeun kudu ngaleupaskeun ti diet junk dahareun, kaasup asam, asin, amis, lada. View yén anjeun teu kudu dahar kurang salahna. Eta perlu dahar mindeng jeung di bagian leutik, jeung produk kudu low-kalori. Kasalahan séjén lamun kaleungitan beurat:

  • puasa berkepanjangan ngabalukarkeun gede gain beurat, iritasi alatan kurangna kalori jeung masalah pencernaan; teuing workout sengit – beginners ngabalukarkeun nyeri parna dina otot, jeung dina atlit teu méré eta pikeun cageur gancang;
  • dahar nyoplokkeun lemak kapsul – tanpa dieting jeung latihan maranehna bakal teu mawa hasil;
  • awak cleansing jeung enemas – a kaleuwihan beurat masalah teu direngsekeun.

Hiji kudu lengkah nu di mana wae program leungitna beurat gizi percaya cleansing modern adsorbent Enterosgel. Manéhna aktip absorbs ngan racun ngabahayakeun dina kaayaanana asup kana aliran getih ngaliwatan direcahna lemak deposit. Racun ieu ngangsonan ciri diet seueul, rasa pikaresepeun dina sungut, gangguan tina korsi, frigus kulit, penampilan pimples jeung blemishes. Ieu sorbent oge ngeusi burih, kukituna nyiptakeun rarasaan satiety, lebay kaleuwihan tina jus gastric jeung énzim nu neutralize maranéhanana irritant pangaruh dina tembok burih. Hayu manéhna narima lila kursus kontras séjén sorbents.

Sanggeus tampikan ngabahayakeun produk anjeun saeutik demi saeutik bisa ngawanohkeun lemah lembut latihan. Kahiji anjeun kudu ngalakonan latihan ngan jeung anak sorangan beurat, jeung saterusna nambahkeun kelas jeung dumbbells. Lain aturan basajan pikeun kaleungitan beurat di imah:

  • nginum cai leuwih murni;
  • méré nepi gula jeung tipung produk;
  • gantina kentang, pasta atawa séréal milih sayuran seger;
  • nyimpen hiji dangong positif;
  • teu dahar pikeun 3-4 jam saméméh waktu sare;
  • mingguan pikeun ngatur puasa poé.
Dua

Kadaharan aturan

Jalma anu milih keur diri nu mana wae nu diet, anjeun ngan perlu nuturkeun sababaraha aturan supply. Maranéhanana perhatian frékuénsi dahar, métode masak jeung produk anu bisa dipaké:

  • crassum-fibra serat – sayuran, bungbuahan, totum frumentum roti; endog;
  • meats nyidekelkeun, lauk jeung ternak; séréal;
  • produk susu jeung kandungan lemak low;
  • buah inuman, tea héjo, Morses, juices seger;
  • kadaharan ti laut;
  • bungbuahan, utamana jeruk;
  • bungbuahan garing;
  • kacangan (di saeutik, maranéhanana boga luhur eusi caloric);
  • minyak zaitun.

Produk ieu kudu wangun dasar tina diet. Lamun pisan hayang amis, anjeun kudu ngurangan kahayang ieu marshmallows, tapi pikeun dahar teu leuwih ti 1 sapotong hiji poé. Produk ieu amis tapi low di kalori. Ieu ngandung pektin, nu lowers koléstérol. Althaea hadir di serat, nu mantuan nyugemakeun lapar. Poé beunang hiji porsi tina coklat poék 50 g. Pikeun daptar lengkep ngalarang produk antarana:

  • lemak daging babi;
  • meats;
  • ku-produk;
  • lemak cream haseum;
  • mentega;
  • cream;
  • kiju teuas;
  • lemak;
  • bebek, soang;
  • béas bodas;
  • semolina;
  • couscous;
  • pasta ti tipung gandum;
  • cereals pikeun brewing;
  • pastries amis;
  • pangsit;
  • canned;
  • cau
  • buah anggur;
  • permen;
  • soda;
  • chip,
  • crackers;
  • kadaharan gancang;
  • siki;
  • minyak sunflower.

Masalah utama lamun beurat badag dahar karbohidrat basajan. Ieu ngawengku ampir kabéh manisan. Ngaganti basajan karbohidrat kompléks, anjeun bisa kalayan gampang ngamimitian kaleungitan beurat. Sajaba ti éta, biasa diet low-kalori, awak moal paménta leuwih pastries jeung muih. Sedengkeun pikeun aturan supply, di antarana:

  • ngaleungitkeun roti;
  • per hidangan dahar teu leuwih ti 200 g;
  • dahar mindeng – 5-6 kali sapoé;
  • teu masak jeung mentega;
  • dahar leuwih sayuran;
  • masak ku stewing, ngagolak, steaming, baking;
  • pikeun sasuai jeung aturan – padet Sarapan jeung dahar beurang, dinner cahya;
  • ngagabungkeun protéin jeung serat;
  • kamari waktu 3-4 jam saméméh waktu sare;
  • mingguan pikeun ngatur puasa poé.
Tilu

Diet

Diet mantuan anjeun leungit jumlah maksimum pon kitu dina hiji waktu pondok, tapi lajeng beurat bisa balik, jeung dina jumlah leuwih. Pikeun nyegah ieu, anjeun kudu saeutik demi saeutik mulang ka diet normal, eta leuwih hade pikeun pindah langsung ka diet bener. Aya diets beda, contona, Duc. Panggih anak perenahna di division of leungitna beurat dina 4 hambalan:

"Nyerang" - dahar ngan dahareun protein;

"Pesiar" - nu alternation of protein jeung sayur poé;

Konsolidasi - bertahap mulang ka diet normal;

"Stabilisasi" - pelestarian kahontal hasil.

Nu Dukan diet mantuan leungit beurat kahiji, anu méré motivasi kuat pikeun leungitna beurat salajengna. Dina sagala fase diidinan dahar sajumlah unlimited of beunang pangan. Di antara kalemahan ieu téhnik nu di handap ieu:

  • lengkah kahiji anu dahar ngan protéin, eta mindeng hésé;
  • hal ieu bisa ngabalukarkeun pikaresepeun napas alatan kelimpahan protéin;
  • sababaraha rupa lauk, kadaharan ti laut jeung daging teu sakabéh affordable;
  • kadang ditandaan kabebeng, gangguan hormonal;
  • awewe bisa gagal daur menstruasi.

Leuwih stringent diet disebut "Paporit". Anak kudu sasuai jeung salila saminggu jeung make teu leuwih ti 1 dina waktu 3 bulan. Unggal poé diet kudu dahar pangan nu tangtu:

  • 1-2 – kefir 1%;
  • 3 – apel unsweetened variétas;
  • 4-6 – hayam skinless jeung seasonings;
  • 7 – garing anggur beureum jeung nyiksikan tina keju.

Efek samping tina diet antarana mungkin jumps dina tekenan getih jeung exacerbation panyakit kronis. Sajaba ti éta, diet teu saturate awak jeung vitamin. Kauntungan tina diet teu aya larangan dina jumlah diijinkeun produk. Sejen plus – leungitna beurat éféktif di imah pikeun 6-10 kg pikeun sakabéh periode gumantung kana nu mimiti beurat. Mangpaat di antarana di handap ieu:

  • cleansing awak;
  • pondok lilana;
  • kurangna efek samping jeung bouts lapar.

Mono-dietas

Nu catu daya system, nu ngurangan pamakéan hiji produk salila tilu, lima atawa tujuh poé, disebut Mono-dietas. Maranehna cocog pikeun cereals, bungbuahan, sayuran atawa meats lean. Awewe utamana cinta sababaraha:

  1. Diet dina sereal. Buckwheat magrib zaparivayut cai nu ngagolak atawa tuang yogurt. Dina isuk-isuk manéhna bakal siap pikeun dahar. Dahar sereal kudu 3 nepi ka 7 poé. Di kuat lapar diidinan dahar Apal héjo. Plus Mono-dietas ngabela kesederhanaan masak. Downside nyaeta pajeulitna patuh, sabab éta téh diidinan maké ngan hiji produk. Pikeun hiji minggu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun maledog 5-7 kg.
  2. Diet dina kefir. Saperti dina kasus sereal, éta téh diidinan pikeun 3-7 poé ukur dahar ieu ferméntasi nginum. Unggal poé salian kefir, anjeun bisa nambah hayam, sayur, buah, tapi ngan hiji hal. Minggu bakal bisa maledog 5-7 kg. Plus dina diet cleansing awak jeung ningkatkeun nyerna dahareun. Ngan disadvantage nyaeta rasa lapar alatan parna wangenan kalori.

Naon nginum leungit beurat di imah

Tinimbang nu biasa tea atawa kopi jeung gula dina diet disarankeun pikeun antarana husus inuman nu merangsang métabolisme. Maranehna basajan pisan pikeun nyiapkeun, jeung rasa alus. Salaku conto saperti inuman, di antarana di handap ieu:

  • tea jeung jahé;
  • yogurt jeung cabé beureum;
  • cai Sassi jeung lemon jeung cucumbers;
  • nu infusion tina kayu manis jeung madu;
  • teas herbal jeung mint, motherwort, lemon balm, sage;
  • tea héjo;
  • cai jeung lemon;
  • yogurt jeung rempah.
Opat

Husus latihan

Leungitna beurat éféktif di imah teu lengkep tanpa latihan. Anjeun kudu ngalatih sahenteuna 3 kali saminggu. Antara sesi anjeun kudu ninggalkeun 1-2 poé megatkeun pikeun ngidinan otot waktu cageur. Sakabeh latihan téh dibagi jadi 3 hambalan utama:

Mimitian jeung haneut-up: puteran awak, nu dengdekkeun, sababaraha diuk-UP, leumpang di tempat, panangan ayun, atawa sakadar wirahma tari ka musik paporit anjeun.

Mangka anjeun bisa mimitian dasar latihan pikeun otot beda golongan: deui, abs, suku, leungeun. Dipake plank, squats, pus ap, lunges, crunches.

Sanggeus eta kudu indit ngeunyeud a: paling bentang ieu, nu nyieun éndah bentuk otot.

Pikeun hips jeung imbit

Loba awewe utama wewengkon masalah di awewe nu thighs jeung imbit. Leungit beurat dina hiji wewengkon husus anu mustahil, tapi pikeun ngaluyukeun lokasi husus tina beban mungkin. Pikeun hips jeung imbit benefit ti latihan di handap ieu:

  1. Squats ngalawan tembok. Urang kudu neangan deui ka tembok, suku sumebar rubak taktak eta. Saterusna, diuk ati-ati, lamun gliding sapanjang tembok. Tuluy naek ka posisi dimimitian. Ngalaksanakeun 3 susunan 8-10 kali.
  2. Lunges maju. Nangtung nepi lempeng, hiji leg step maju sarta ngabengkokkeun tuur nu, nurunkeun awak. Tuur tina leg séjén kudu kira-kira 1 cm di luhur lantai. Sudut bendable anggota awak lempeng. Tuur teu kudu leuwih nonjol toe, disebutkeun anjeun bisa meunangkeun luka. Toél suku hind lantai teu beunang. Dina unggal dahan kudu malikan 3 sét 8-10 kali.
  3. Mahi ka tukang. Eta leuwih hade pikeun nangtung ngalawan tembok tahan leungeun nya. Terus ngalakukeun gerakna kahiji laterally, tuluy maju/deui unggal leg. Dahan handap, jeung saeutik demi saeutik, nyoba ngajaga beurat nya ka ngarasa tegangan otot. Dina unggal leg nyieun 8-10 kali jeung malikan 3 susunan.