Bungkus slimming beuteung

Asalna dipaké salaku cara pajoang cellulite, prosedur ieu gancang pindah kana kategori nu pangalusna métode slimming. Sarta kabéh berkat alatan kamampuhna pikeun greatly ngurangan volume di sababaraha bagéan awak. Contona, bungkus slimming beuteung teu ngan ngaronjatkeun kaayaan kulit di wewengkon ieu, tapi ogé ngurangan lemak awak, ngurangan bareuh jeung wangun cangkeng.

bungkus awak pikeun leungitna beurat

Utamana dipake prosedur ieu pikeun ibu ibu ngora jeung jelema anu berjuang jeung kaleuwihan beurat. Sabab, anjeun nyaho, kakandungan jeung leungitna beurat teu kalawan cara anu pangalusna mangaruhan kulit, sarta mindeng dina beuteung, eta tetep flabby, saggy jeung wrinkled. Jeung wraps pikeun burih téh bisa ngabenerkeun kaayaan ieu pikeun mulang ka kolot elastis jeung datar tummy.

Tangtu, urang teu kudu nganggap prosedur ieu salaku panacea a. Burih téh bagian awak nu inci tambahan pikeun ngaronjatkeun gampang, tapi pikeun meunangkeun leupas tina eta hésé pisan. Ku alatan éta, salian bungkus ogé jeung ngalakukeun olahraga, mikiran anjeun menu. Atawa sahenteuna jadi leuwih aktif ti saméméh, cara hirup.

Kumaha pikeun nyieun hiji Spa di imah

Di imah nu paling éféktif tangtu 10-14 wraps nu dijieun ngaliwatan poé. Poé pangalusna pikeun prosedur pikeun ngalakonan puasa – contona, pikeun méakkeun eta dina yogurt atawa produk susu séjén, atawa tea héjo, juices seger, bungbuahan, sayur salads. Nu prosedur sorangan anu pangalusna dipigawé dina hiji burih kosong atawa sahenteuna dua jam sanggeus tepung jeung dua jam saméméh saterusna.

Pertanyaan metot – lamun wayah pangalusna pikeun wraps. Loba cosmetologists ngaku yen waktu teu ulin nilai husus. Tapi, aya hiji rada panasaran kanyataan, nu bakal mantuan pikeun leuwih intelligently milih waktu pikeun prosedur ieu. Kanyataan yén dina periode ti 22 ka 24 jam awak urang ngahasilkeun somatropin nyaéta hormon nu promotes leungitna beurat ngaliwatan ngaronjat métabolisme. Jeung reinforcing nu action ieu hormon awak wraps anjeun bisa ngahontal leungitna beurat dina waktu anu singget.

Bungkus slimming beuteung: meta nurutkeun aturan

Prosedur ieu, dirarancang husus pikeun beuteung, pas ku aturan sarua salaku sadaya wraps. Pikeun dimimitian ku perlakuan kulit scrub. Anjeun bisa make siap-dijieun produk industri kosmetik jeung dijieun di imah.

Contona, anjeun bisa ngagabungkeun sababaraha sendok tina taneuh kopi jeung jumlah nu sarua paporit anjeun pancuran jeung sacara saksama nanganan campuran anu dihasilkeun moistened kulit. Hiji ngagosok alus ogé bisa meta salaku uyah laut, leutik grinding, dicampurkeun jeung madu jeung sababaraha tetes minyak sayur. Alus pisan lamun scrub ngaliwatan kulit, soaked dina panas mandi atawa sauna. Ngagunakeun ngagosok renders kulit exfoliating jeung dampak jeung prepares eta pikeun penetrasi tina bahan aktif.

Sanggeus ngagunakeun ngagosok pikeun bilas sarta anjeun bisa ngamimitian wrapping film pikeun leungitna beurat beuteung.

Disusun pikeun loba wraps jadi merata dilarapkeun, mayar perhatian husus pikeun kasar wewengkon – kakeunaan sisi kandel tummy. Mangka cangkéng kudu mungkus sababaraha lapisan nempel film, nyoba "nunda" tape jadi teu ninggalkeun hiji millimeter tina uncovered kulit. Mungkus film kudu ngamimitian jeung panghandapna bagian tina beuteung jeung saeutik demi saeutik naek up. Babak kudu wewengkon dina dada. Eta bakal teu ngidinan film curl nepi jeung ngumpulkeun di tilep dina burih.

bungkus kopi

Di luhur film bisa mungkus hal haneut (- rupa sal, wol sal) jeung nutupan jeung simbut satengah jam atawa leuwih (tempo rarasaan). Éfék imah kaca, nu kabentuk dina film bakal mantuan ka ngagancangkeun sirkulasi jeung sirkulasi limfa, ngarangsang ilangna ngeuyeumbeu cair.

Pas waktu allotted pikeun éfék awak wraps pikeun leungitna beurat beuteung ahir, anjeun bisa indit ka pancuran. Sanggeus treatment cai wewengkon masalah anjeun kudu rada urut make cream jeung ngangkat pangaruh atawa cellulite.

Resep pikeun awak wraps beuteung

Kawas siap kosmétik pikeun awak wraps asak ku sorangan teu ngandung mana wae bahan kimia, jeung naon bisa jadi leuwih alus pikeun kulit ti alami jeung produk aman?

Bahan nu paling umum pikeun awak wraps beuteung anu teu wawuh ka sadaya madu, algae, kosmetik liat, jsb. Prosedur jeung eta sok ieu, is jeung bakal paling éféktif. Sakabéh komponén ieu nyumbang ka gancangan ngaduruk lapisan lemak subcutaneous, ningkatkeun ékskrési cairan kaleuwihan, jeung eta racun jeung hartina rejuvenate kulit.

Bungkus heula madu

Naon méré cleansing pangaruh nundutan lemak awak.

Naon kajadian: kulit smoothed, tightened, jadi elastis, lemes jeung supple.

Kumaha mun: a saeutik bit madu (ngeunaan 2 sendok) mawa ka kaayaan cair ku cara steam baths jeung lapisan ipis nutupan disusun kulit beuteung. Pikeun ngahurungkeun kana hiji film jeung indit dina hiji simbut mungkus pikeun slimming beuteung ogé acted, tuluy nyokot pancuran.

Anjeun bisa rupa-rupa ieu resep basajan, enriching madu penting atawa minyak sayur. Nu penting pilihan pangalusna pikeun eureun di jeruk – jeruk, lemon (5 tetes), ti sayur zaitun (satengah séndok téh).

Bungkus nu kadua – algae

Nu méré: panurunan of volume awak, aktivasina prosés métabolik, draining pangaruh.

Naon kajadian: kahiji prosedur nyaéta bisa ngurangan ninggang sababaraha inci, kulit visibly tightened ngaliwatan ilangna ngeuyeumbeu cair jeung jenuh jeung berharga gizi anu jadi beunghar algae.

Cara nyieun: algae (meuli di apoték nu, jeung pangalusna kelp) masak nurutkeun parentah. Lamun aya tiis bungkus pikeun beuteung slimming, algae, tuang cai dina suhu kamar. Lamun cai panas teu luhur 38OS. Panutup jeung baseuh pelat wewengkon masalah, ngalereskeun eta jeung film insulasi lawon sarta kira-kira satengah jam nepi ka méakkeun dina simbut. Mangka anjeun bisa nyokot mandi satutasna panawaran cream dina kulit.

madu bungkus

Alga, kawas madu, teuing, bisa jadi dibeungharan jeung minyak nu penting.

Katilu bungkus – coklat

Nu méré: ngandung gisi, moisturizing, anti-setrés pangaruh.

Naon kajadian: dikandung dina koko mentega kompléks antioksidan teu ngan nourishes kulit tapi ogé ngaronjatkeun daya tahan-na pikeun sepuh jeung flavonoid nguatkeun pembuluh getih sarta ngaronjatkeun sirkulasi. Sajaba ti éta, ambu coklat ngaronjatkeun mood sarta relieves stress.

Cara nyieun: a mandi cai perlu pikeun ngaleyurkeun bar coklat poék jeung pangluhurna eusi koko. Ngidinan pikeun niiskeun pikeun ditarima suhu, pikeun nutupan loba kulit jeung bungkus film. Mangka sesa satengah jam dina rug atawa simbut.

Bungkus nu kaopat – koko

Sejen coklat bungkus slimming beuteung jeung powder koko. Pikeun nyiapkeun anak kudu diluted jeung sababaraha séndok tipung coklat, 1 séndok nu mana wae nu minyak sayur cocog, jeung zaitun, jeung amis minyak almond, jeung germ gandum. Grind komposisi nepi ka rata, panas eta dina uap atawa mandi cai (ngahindarkeun ngagolak). Ngidinan pikeun niiskeun ka suhu nyaman, maranéhanana nutupan wewengkon masalah. Sacara Umum, komposisi némpelkeun pikeun coklat wrapping berharga di sorangan, tapi dina paménta bisa jadi dibeungharan jeung minyak nu penting, alami madu, jus lidah, paprika bubuk atawa jahé.

Bungkus nu kalima – asétat

Nu mere ngaduruk lemak, draining, ngalahirkeun pangaruh.

Naon kajadian: ku accelerating prosés ngaduruk lemak sarta meunang leupas tina cairan kaleuwihan, ninggang ngurangan di volume, kulit regains élastisitas, tightened. Dikandung dina cuka asam nyumbang ka ditingkatkeun kamampuhna regenerasi kulit jeung ngaronjatkeun produksi kolagén.

Kumaha mun: cuka bungkus pikeun leungitna beurat beuteung anu dipigawé jeung teratur atawa cuka cider Apal. Dina dua bagian tina ngagolakkeun cai ngaleyurkeun hiji bagian cuka. Dina wangunan ieu, dampen bersih lawon katun jeung bungkus eta kira-kira beuteung. Di luhur lawon nu mungkus film, nyieun 3-4 robah warna ka warna, jeung indit dina nyertakeun teu kurang ti satengah jam.

Kagenep bungkus – liat

Nu méré: aktivasina prosés métabolik, hidrasi jeung cleansing.

Naon kajadian: alatan sipat husus tina liat kulit dibébaskeun tina najis, ieu jenuh jeung oksigén, eta jadi leuwih elastis.

Cara nyieun: blue liat (bungkus slimming beuteung ngan jeung tipe ieu of liat) anu dicampurkeun dina wadah kaca jeung cai haneut nepi ka mushy massa. Jeung aduk teu make objék logam. Rengse komposisi ka nutupan wewengkon masalah, jeung ngarobah leuwih ti film pikeun sesa satengah jam dina hiji simbut.

Bungkus katujuh tea

Nu méré: moisturizing, soothing, toning pangaruh.

Naon kajadian: alatan dampak anu dikandung dina tea daun antioksidan jeung catechins strengthens kulit, meunang leupas tina busung lapar, eta jadi leuwih elastis.

resep wraps

Kumaha mun: cara biasa ka brew tea héjo pikeun niiskeun pikeun ditarima suhu jeung ka moisten lawon katun. Wrapping eta kira-kira cangkéng anjeun, nyepetkeun di luhur bungkus jeung wol haneut rupa-sal. Ningkatkeun éfék tea awak wraps pikeun leungitna beurat burih bisa decoctions bumbu, jahé, kapulaga.

Bungkus kadalapan – buah

Nu méré: ngandung gisi, ngamurnikeun, ngalahirkeun jeung pangaruh moisturizing.

Naon kajadian: alatan dampak tina buah amino nu strengthens kulit regenerasi prosés, lifts nepi jeung jadi elastis. Vitamin anu dikandung dina bungbuahan, anu aktip diserep ku kulit jeung ningkatkeun anak pelindung qualities.

Kumaha mun: make blénder a nyieun nu mana wae nu jenis buah puree nu campur jeung cream nu. Siap taneuh panutup kulit, jeung saterusna ngahurungkeun kira-kira di foil jeung warmed.

Pikeun buah wraps anjeun bisa nyokot apel, buah anggur, samangka, plums, mangos, jeruk, jeung berries – currants, strawberries. Pikeun mashing anjeun bisa make campuran buah gaganti cream jas madu, minyak sayur, cream haseum.

Bungkus slimming beuteung.

Saméméh prosedur, anjeun kudu jadi akrab jeung daptar kasakit nu maranéhanana nu contraindicated. Ieu: beda tumor, kasakit cardiovascular, urat varicose, gynecological jeung kasakit kulit, alérgi ka mana wae produk pikeun wrapping. Oge, prosedur ieu teu dilaksanakeun salila kakandungan jeung breastfeeding.