Kalori itungan pikeun leungitna beurat

Kaleuwihan beurat serius ngabalukarkeun pikeun perhatian. Masalah ieu excites jalma loba. Topik leungitna beurat jeung dipikaresep husus dibahas dina awewe di bunderan. Jalma anu aya kaleuwihan beurat biasana kakurangan ti ayana kompléx, teu nyaho kumaha carana bisa ngahargaan diri jeung pinuh narima prestasi sorangan. Maranéhanana terus diuk dina diet a, ngawates ka diri tepung jeung amis, endlessly ngalakonan itungan pangan kalori.Maranehna sorangan diatur aturan asupan kalori poéan jeung coba teu balik leuwih eta.Pigura nu sok jadi kaku yén maranéhanana anu mustahil pikeun tetep for lila. Pencinta dahareun mindeng ngahontal titik kritis, nu bisa ngabalukarkeun ngarugikeun irreparable. Sababaraha utamana impressionable alam anu sieun ka mampuh hiji tambahan sapotong paporit dahareun jeung ingkar tina jumlah diperlukeun tina dahareun.

kalori pikeun leungitna beurat

Loba jalma tujuan pikeun leungit beurat, tapi teu sadaya datang ka tujuan nu dipikahoyong. Pikeun ngahontal hasil nu hal anu penting pikeun kahiji bener ngitung asupan kalori per poé, jeung saterusna sistematis pikeun ngarojong diet anjeun. Make husus kalori calculator online pikeun ngitung jumlah sangu sapopoé. Pikeun nyieun itungan teu hese: anjeun ngan kudu ngasupkeun hade nomer di widang ieu, jeung ngadagoan kanggo rencana jangka panjang kaleungitan beurat.

Lima itungan rumus

Loka ditawarkeun métode leungitna beurat nu bisa anjeun milih pikeun kaayaan anjeun. A total lima rumus: Mifflin San Giora, Harris – Benedict, Ketch – Macardle, Tom Venuto jeung rumus nu Kaséhatan dunya Organisasi. Maranéhanana kabéh alamat single tujuan – kaleungitan beurat, sistimatis pikeun ngurangan beurat. Bédana téh nu rumus mertimbangkeun métode nu beda-beda paparan, nawarkeun sorangan vérsi ngeunaan cacah kalori sapoé, saminggu, sabulan. Dina unggal kasus, pamaké boga kamampuh pikeun nyieun kaputusan sorangan. Anjeun bisa satuju atawa teu satuju jeung diusulkeun kaayaan, ngagambar conclusions tangtu, pikeun nganalisis data. Nu disebut zigzag kalori nembongkeun nu diperlukeun jumlah kalori anu bisa dikonsumsi dina hiji poé.

Aman leungitna beurat

Dina persiapan itungan pikeun pamaké, éta penting pikeun milih cara nu bakal beroperasi: leungitna beurat gancang atawa bertahap. Aman ngurangan beurat ngandung harti yén laju poean teu kudu jadi kurang ti 1200 kalori sapoé. Ieu nyaéta nu paling lemah lembut pilihan ngajaga awak dina bentuk gede. Leungitna beurat lumangsung sacara alami, prosés ieu teu dibarengan ku hiji waiver tina sagala sorts of Goodies. Saukur jalma nu dimimitian ka meakeun saeutik kurang dahareun, jeung pamustunganana datang ka ekspektasi hasil. Wates waktu bisa lepas keur bulan atawa taun (gumantung sabaraha pon anjeun kudu leungit), tapi pangaruh biasana fokus dina jangka panjang.

Kalolobaan jalma waras bakal milih aman pilihan. Teu kudu jadi résiko kaséhatan anjeun jeung méakkeun loba énergi jeung ngalawan awakna sorangan. Itungan téh dijieun supaya urang ampir geus teu ngalaman nu mana wae nu mental jeung ngarareunah fisik.

Ekstrim beurat loss

Sakapeung leungit beurat urgently diperlukeun. Ieu lumangsung lamun sababaraha kajadian penting atawa kajadian. Dina hal ieu, hiji jalma teu boga cukup waktu ngadagoan. Diperlukeun pikeun ngalakonan kompeten cacah sarat poean pikeun mastikeun turutan target. Nyimpang ti kaayaan unacceptable. Itungan saukur dumasar kana volitional usaha jalmi, kamampuh ka indulge di pleasures gastronomic. Hiji poé dina pilihan ieu anu diijinkeun pikeun meakeun kurang ti 1000 kalori. Itungan téh dijieun individual, gumantung kana jumlah aktivitas jeung mimiti posisi.

Kuring kudu nyebutkeun yén pangaruh ieu leungitna beurat nyaéta pondok pisan cicing. Kasalahan jalma loba nyaeta aranjeunna teuing zealously aub dina prosés. Mustahil ka ngitung jeung ngaduga saperti efek kaséhatan goréng, depresi.

Naha sababaraha gagal leungit beurat

kalori pikeun leungitna beurat kumaha cacah

Kalolobaan jalma nu hayang gancang hasil jeung minimal investasi of usaha. Maranéhanana ngaharepkeun beurat-leungitna isuk saterusna sanggeus nyieun kaputusan penting. Tapi pikeun ngalakonan saperti a taya sahijieun. Sababaraha nu dimimitian ka siksa diri unnecessarily, merlukeun saharita jeung gancang indikator tina leungitna beurat. Awewe kadang ngartikeun diri ku mimitina unattainable standar jeung teras ngangluh ka dulur dina adil nasib. Batur refuses dahar sababaraha poé, mawa diri ka nu lapar fainting. Saperti paripolah bisa négatip dampak dina kaséhatan.

Hal anu penting pikeun nyaho kumaha meta saméméh anjeun pencét jalan. Loba nyerah saméméh nyieun lengkah kahiji. Éta pisan sababna naha maranéhna aya masih di mana manéhna sakali rencanana pikeun dimimitian nyieun kamajuan nu ajeg.

Hal pangpentingna nyaéta pikeun diajar pikeun nangtukeun tujuan sarta indit ka eta unggal poé dina léngkah leutik. Hiji No bisa nutupan angka nu gede periode waktu, pikeun nyieun hiji kasar jerk. Teu kudu terus berate sorangan for beurat tambahan. Review diet anjeun, tapi teu make hasty léngkah. Pikeun ngajaga daya tarik – eta hartina, di luhur kabéh, ka abandon nu kurang ajar, destructive kritik nu exhausts jiwa, tapi teu ngakibatkeun perkembangan kapribadian, teu mantuan jalma pikeun berpungsi dina diri.

Ku kituna, pikeun coba pikeun settle nu diusulkeun skéma bakal sadia ka dulur. Ieu ngan perlu diinget yén prosés kalah beurat téh kacida individu jeung urang sadaya hadir béda.