Saméméh jeung Sanggeus leungitna beurat

Jeung eta kajadian unggal waktu jeung sagalana ends. Dina impian katresna nampilkeun sorangan salaku model, jeung sabenerna, pon kitu tambahan tetep dina sisi.

Pikeun merangsang prosés kalah beurat, kasampak di poto saméméh jeung sanggeus leungitna beurat jalma anu pinuh ku hirup, sarta teras nyandak keur diri, jeung dijieun hiji inohong éndah. Pikeun leungitna beurat suksés anjeun hayang boga willpower indit dina diet ditangtoskeun jeung ngamimitian ngalakonan sababaraha latihan fisik. Anjeun kudu milih hiji olahraga for everyone, kapentingan maranéhanana spésiés pisan: Pilates, yoga, kelas di gim, menari jeung leuwih. Kumawula jeung tekad nyaéta hiji kaayaan penting nu bakal ngakibatkeun bentuk nu dipikahoyong, jeung beurat-leungitna hasil bakal mangga. Pikeun informasi jeung inspirasi aya poto jelema anu geus leungit beurat saméméh jeung sanggeus.

Taralynn McNitt

Kahiji dina daptar tina "leungitna beurat Nyata" Taralynn McNitt. Nuju ahir sarakola, gadis niatna miboga beurat jeung teu hadir sakola kajadian. Stress Taralynn teu hayang ka indit ka prom jeung ka sarjana. Indungna, gadis masih indit ka prom dina anca pakéan nu mom nya meuli. Malem ngan dilayanan ka ngaluhuran hanjelu jeung kadorong gadis kanyataan yén anjeun kudu ngaganti. Manéhna mimitian unggal dintenna pikeun indit 6 mil, diajar kumaha dahar katuhu. Bulan saterusna, manéhna noticed parobahan dina sorangan. Sataun saterusna, tinimbang kandel bibi manéhna mecenghul di hareup peers maranéhanana dina bentuk menawan beauties timbangan 50 kg.

taralyn

Sasha Versailles

Gadis sok hayang leungit beurat sabab budak leutik ieu badag. Mindeng diuk dina diet nu ketat, mangka kaluar sagalana jeung dimimitian dahar sagalana. Ngabogaan NAROS 176 cm, beurat nya ieu nepi ka 73 kg. Ieu tambahan pon kitu, sanajan teu kritis, tapi nongkrong dina sisi di cangkéng jeung beuteung anu spoils penampilan.

Ieu méré naékna mecenghulna hiji kompléks inferiority, sarta manéhna megatkeun pikeun ngarobah. Manéhna manggihan hiji palatih alus, jeung saterusna murag asih jeung manehna. Saprak harita, manéhna geus teu parted jeung olahraga jeung palatih teuing. Geura-giru maranehna meunang nikah, lalaki ngarojong kabogoh nya. Dina 2,5 taun gadis leungit 10 pon jeung teu hayang ka eureun aya.

Claire Nasir

Kawas loba awewe, presenter TV ti Inggris salila 40 taun ieu kaleuwihan beurat. Sakali dina jaringan mucunghul poto nya di hiji héjo mandi jas nu ieu subyek ridicule ka batur. Tapi Claire meunang push alus pikeun serius parobahan ka awak anjeun. Genep bulan latihan sengit, nu kaasup jalan, nyorong-UP, squats, kickboxing, latihan jeung dumbbells, dijieun tina full awewe langsing gadis ngora. 16 pakean ukuran Claire pindah ka 6.