Leungit kumaha beurat di burih mah jeung sisi tanpa dieting 5 poé

Paling awewe nyanghareupan masalah kaleuwihan beurat lamun leungit beurat teu hasil. Nu paling "populér" wewengkon masalah awewe beuteung jeung flanks. Burih bisa jadi dianggap hiji jenis "indikator", jadi loba jelema anu paduli jeung kumaha leungit beurat dina burih mah jeung sisi? Sajaba ti éta hiji diet saimbang, anjeun kudu mayar perhatian ka nu biasa latihan, latihan isuk, konsumsi cukup cai per poé jeung pamakéan rupa-rupa prosedur kosmetik.

fractional-daya

A komprehensif pendekatan ka masalah ieu bakal ngidinan pikeun leungit beurat jeung meunang leupas tina cellulite dina beuteung jeung sisi. Artikel ieu bakal mantuan ngarti sadaya nuances imah leungitna beurat. Anjeun bakal bisa nyaho naon pangan provokes penampilan deposit lemak dina flanks jeung beuteung, jeung nu sabalikna nyieun burih datar jeung fit. Susunan basajan tapi éféktif latihan anu dirarancang pikeun pamakéan sapopoé, bakal mantuan leungit beurat dina cangkeng wewengkon ogé tighten ngaruksak otot beuteung.

Hidangan leutik bakal mantuan leungit beurat dina burih mah jeung sisi pikeun 5 poé

Cara panggampangna pikeun nyabut beuteung jeung sisi nyaéta pikeun dahar fractionally. Sanggeus 2-3 poé, cangkeng bakal jadi noticeably thinner. Saeutik demi saeutik awak bakal dipaké pikeun dahar di waktu, bagian leutik burih bakal cukup, sedengkeun skala gancang bakal pindah ka handap, jeung burih jadi nu leuwih leutik. Gede kauntungan tina metoda ieu nyaeta nu bisa mampuh nu mana wae nu produk jeung hidangan.

Aturan dasar pecahan power:

  • Ukuran porsi teu leuwih ti 200 g. Komo lamun éta caian sayuran atawa buah, pikeun nambahan jumlah teu kudu. Leuwih alus pikeun mikir ngeunaan dahar, dahar sapotong daging atawa hiji endog, jeung ka eta nambahkeun dipikahoyong produk.
  • Putus antara hidangan sahenteuna 2,5 jeung kurang ti 3,5 jam. Dina waktu ieu anjeun ngan bisa nginum cai. Nu mana wae nu berry atawa saeutik suuk dina waktu salah palanggaran aturan.
  • Sapeuting mustahil, tapi mungkin nepi ka 3 jam saméméh waktu sare. Lamun lampu kaluar di ore 23.30, tepung panungtungan anjeun bisa nyieun di 20.30. Sanggeus 18.00 aya anu peryogi teu ngalambatkeun turun métabolisme.

Salila poé anjeun kudu dahar pangan beda. Najan kanyataan yén ampir sadayana anu diidinan ka nyiksa pangan lemak, asinan jeung pastries, teu patut eta. Cereals, soups, daging, sayuran jeung lauk téh penting pisan pikeun fungsi normal awak, maranéhanana baris nyieun diet variatif jeung hearty.

Éféktif latihan pikeun beuteung datar dina 5 poé

Ka acquire beuteung datar mantuan anjeun laksana. Pertimbangkeun sababaraha di antarana.

  • Rotasi Hoop mangrupa salah sahiji cara nu paling éféktif pikeun ngalatih burih. Leuwih alus pikeun mimitian ku hiji gampang bungkus, saeutik demi saeutik pindah ka beurat. Atuh teu kurang ti 15 menit, 2 kali sapoé.
  • Nu Hoop ieu diputer dina sagala arah jarum jam jeung suku anjeun rubak taktak eta atawa babarengan jeung sok rada ngagulung di tuur jeung deui anjeun lempeng.
  • Biasa Jogging di jarak 2-3 km mangrupa hiji cara nu sae pikeun meunangkeun leupas tina pon tambahan.
  • Kelas jasmani, ngojay, Pilates jeung yoga nguatkeun otot beuteung.
  • Angger senam, nu quietly leuwih ngagambar jeung bersantai burih, stopping salaku cukup kuat (pendekatan single – 8 kali). Balik, plunging burih.

Dipake métode pikeun leungit beurat jeung nyabut lemak beuteung, bakal Ngabuburit atawa latihan bikes, roller skating atawa és skating, teu gancang ngajalankeun.

Diet pikeun kuat satengah tina umat manusa – cabut bir beuteung

Ieu téh perlu pikeun milih hiji optimal diet, teu dahar sanggeus 18 jam, pikeun motong (Oh horor!) jumlah bir, diet 5-6 kali per poé.

Diet pikeun burih datar idin:

  • protéin — lean daging, endog jeung lauk, low-lemak susu produk;
  • karbohidrat kompléks – séréal jeung sayuran dina jumlah leutik;
  • asam lemak – minyak sayur.

Éféktif eliminates beuteung uyah-diet bébas. Jeung tangtu latihan sapopoé:

  • ngurangan burih! otot beuteung jeung posisi rawan – 30 kali;
  • jero squat – 30 kali;
  • bohong turun, leungeun-na dina burit tur mimitian angkat imbit nepi saluhur mungkin 30 kali.

Prosedur kosmetik pikeun slimming beuteung jeung tonggong

Jeung nu biasa dipake masker jeung wrappings nu mulang élastisitas kulit, anjeun gancang méré bentuk nada sarta meunang leupas tina sababaraha inci dina cangkeng wewengkon. Kaunggulan tina prosedur saperti nyaeta aranjeunna bisa kalayan gampang ngalakukeun hal eta sorangan di imah ngagunakeun bahan alami.

Topeng jeung liat pikeun leungitna beurat beuteung jeung sisi

liat

Liat kayu manis pikeun leungitna beurat beuteung jeung sisi

Nyiapkeun campuran, ngaleyurkeun 100g bubuk biru liat jeung cai haneut nepi creamy homogen slurry.

Saterusna nambah jeruk minyak atsiri – 3 pakait jeung 3 séndok tina kayu manis powder. Sadaya campur oge jeung panawaran dina kulit wewengkon masalah.

Jeung penampilan cahya tingling teu kudu salempang, salaku jadi balukar tina minyak oranyeu.

Tangtu anti-cellulite wraps di imah 14 prosedur dilumangsungkeun tilu kali saminggu.

Liat jeung kopi keur slimming beuteung jeung sisi

Bungkus liat pikeun leungitna beurat blends kopi. Grounds ti leyur kopi kudu dicampur jeung liat di babandingan sarua jeung diluted jeung cai.

Catetan! Ngaganti kopi jeung coklat atawa coklat pangaruh ogé bakal alus teuing.

Liat jeung minyak nu penting pikeun leungitna beurat beuteung jeung sisi

Anjeun masih bisa nyiapkeun campuran ku minyak nu penting. Salila ieu, 100 g tina blue liat diluted ka konsistensi tina cream haseum cai mineral.

Sanggeus éta, nambah 2 tetes unggal minyak lemon, oranyeu jeung ylang-ylang.

Catetan! Dina resep ieu, cai mineral bisa suksés diganti ku yogurt atawa susu, jeung bisa sababaraha minyak sayur, saméméhna warmed dina cai mandi.

Eta disarankeun make burdock, zaitun, flax atawa jarak. For meunang leupas tina cellulite bakal kudu ngalakonan 15 perlakuan, interval antara maranehna kudu 2-3 poé.

Liat cabe pikeun leungitna beurat beuteung jeung sisi

Wraps blue liat jeung cabe pikeun leungitna beurat kawas teu loba, sabab ngabalukarkeun hiji sensasi ngaduruk, tapi wangunan ieu nyaeta salah sahiji anu pang efektif.

Anjeun bakal kudu 4 sendok bubuk biru liat jeung 1 séndok téh cabe beureum (lada).

Liat jeung peppers dicampurkeun dina bentuk garing, terus diluted jeung cai ka konsistensi tina cream haseum. Jieun campuran ieu dina awak anjeun, kira-kira satengah jam.

Liat jeung laminaria pikeun leungitna beurat beuteung jeung sisi

Keur nu sejen alus resep pikeun nyokot satengah Cup bubuk laminaria sarua jumlah blue liat. Bahan dicampurkeun jeung nambahkeun ka eta saeutik saeutik cai haneut.

Saterusna, campuran kasebut kenca pikeun 20 menit. Iraha waktuna asalna, nambah satengah séndok téh minyak atsiri lemon.

Massa anu dihasilkeun dipaké pikeun wrapping, langgeng moal aya deui ti 40 menit.

Resep jeung hideung liat pikeun leungitna beurat beuteung jeung sisi

Resep awak wraps pikeun leungitna beurat jeung hideung liat méré hebat pisan hasil, sarta ku kituna enjoys popularitas gede.

2 sendok bubuk hideung liat ngaleyurkeun jumlah leutik cai, nambah séndok téh madu cair jeung hiji séndok téh mustard meuli.

Sanggeus jero pergaulan campuran siap pake.

Inget! Ngamangpaatkeun urang kacida éféktif jeung cageur alami resep pikeun awak wraps jeung liat, sarta hasilna bakal reuwas anjeun. Inohong langsing tanpa tambahan inci jeung mesek oranyeu bakal delight anjeun jeung mere pangaruh everyone kira-kira anjeun.

Nyiapkeun campuran, ngaleyurkeun 100g bubuk biru liat jeung cai haneut nepi creamy homogen slurry.

Saterusna nambah jeruk minyak atsiri – 3 pakait jeung 3 séndok tina kayu manis powder. Sadaya campur oge jeung panawaran dina kulit wewengkon masalah.

Jeung penampilan cahya tingling teu kudu salempang, salaku jadi balukar tina minyak oranyeu.

Tangtu anti-cellulite wraps di imah 14 prosedur dilumangsungkeun tilu kali saminggu.

madu

Madu bungkus pikeun leungitna beurat beuteung jeung sisi

Madu jeung laminaria pikeun leungitna beurat beuteung jeung sisi

Salah sahiji anu pang efektif awak wraps pikeun leungitna beurat beuteung jeung sisi, nu anjeun bisa ngalakukeun di imah. Meuli ieu juket laut nu mana wae nu di apoték. Nyieun topeng gampang. Pikeun kelp saeutik ngabareuhan jeung ngaronjat volume, sakeudeung soak eta dina cai haneut. 3-4 sendok rada beueus juket laut deui tambah cai, waktu ieu panas, jeung nungguan nepi ka nu bareuh. Campuran siap! Tahan salila 40 menit.

Madu jeung minyak nu penting pikeun leungitna beurat beuteung jeung sisi

Pikeun nyieun campuran anjeun kudu nyokot 20 ons minyak, preferably zaitun atawa almond. Perlu nambah sababaraha tetes nu mana wae nu minyak atsiri. Campur jeung rada haneut dina cai mandi, tuluy rada tiis.

Panawaran dina tummy jeung sisi jeung lapisan ipis, ninggalkeun salila kira 50 menit.

Madu jeung green tea pikeun leungitna beurat beuteung jeung sisi

Nyokot tea garing jeung kumaha naksir eta. Kudu tea konsistensi ieu kawas powder. Tuluy tuang cai nu ngagolak jeung keukeuh 15 menit. Salian gede ka ieu resep — dua atawa tilu tetes minyak atsiri, jeruk leuwih alus.

Madu kopi pikeun leungitna beurat beuteung jeung sisi

Nu pang populerna, jeung, nurutkeun resensi, nu paling éféktif resep awak wraps pikeun leungitna beurat beuteung jeung sisi di imah. Kabeh kudu geus tilu sendok tina grounds kopi jeung bodo susu. Campur hiji jeung nu séjén, rada haneut dina cai mandi jeung sumebar lapisan ipis dina wewengkon nu dipikahoyong dina waktu nu sarua nya massaging. Tetep topéng dina kulit téh teu leuwih ti 40 menit. Maranéhanana ngomong yén pangaruh bakal noticeable sanggeus pamakéan kahiji, tapi nu ieu maximum, malikan prosedur 12 kali.

Madu jeung coklat pikeun leungitna beurat beuteung jeung sisi

Teu ngan meunang leupas tina "tambahan" inci kira-kira cangkeng, tapi ogé bakal méré kulit freshness. Resep basajan: campur 200 gram biasa Soviet koko jeung dua sendok tina cream (meunangkeun fattest!) jeung hiji minyak zaitun. Panawaran lapisan kandel dina lokasi nu dipikahoyong jeung tahan salila kira 40 menit.

Madu jeung liat jeung mustard pikeun leungitna beurat beuteung jeung sisi

Liat bisa nyokot mana wae, tapi pangalusna cocog bulao, konéng, hideung jeung hejo. Campuran disusun saperti kieu: nyokot tilu sendok tina liat jeung hiji teratur mustard. Aduk jeung tuang cai panas. Sadaya ieu diluted minyak penting: tilu tetes oranyeu jeung dua peppermint. Konsistensi nu rengse campuran — loba kawas yogurt. Panawaran eta dina beuteung jeung flanks jeung tahan salila kira satengah jam.

Mustard bungkus pikeun leungitna beurat beuteung jeung sisi

mustard

Teu mustard garing (2 sdm) dicampurkeun jeung gula (2 tsp), diwanohkeun cuka anggur (0,5 tsp). Nambah cai haneut saeutik, sanggeus nu ka campuran kasebut kenca persis dina poé. Sanggeus 24 jam, nyuntik saeutik madu jeung sagalana oge dicampur. Produk diterapkeun ka kulit, watak teu jeung anggahotana bungkus jeung nempel film (preferably jeung sababaraha lapisan), sanggeus 40 menit dikumbah off jeung cai haneut.

Lamun teu haneut, tapi parah bakal kaduruk kudu geura-giru dikumbah off ti kulit. Nu prosedur ieu nu paling éféktif, anjeun kudu kahiji nyokot pancuran, ngubaran kulit anjeun sareng scrub, mayar perhatian husus pikeun wewengkon masalah. Ieu téh kapaké pikeun make wraps jeung laminaria, nu mantuan nyabut lemak jeung éféktif tighten kulit, meunang leupas tina cellulite masalah.

Ngajalankeun pikeun leungitna beurat gancang beuteung jeung sisi

Upami anjeun gaduh masalah sareng kaleuwihan beurat jeung kudu pikeun gancang meunang leupas tina eta, eta disarankeun pikeun ngamimitian rutin ngajalankeun. Anjeun bisa kalibet dina gim dina treadmill jeung ker. Pilihan kadua leuwih hade, minangka hawa seger pisan mangpaatna pikeun awak sarta ogé mantuan nyepetkeun métabolisme.

Anu paling penting anu bener jeung saeutik demi saeutik accustom awak anjeun fisik beban, disebutkeun aya résiko tatu serius jeung latihan bakal kudu ditunda. Pikeun beginners, nu pilihan ideal bakal Jogging dina jarak pondok, nu panjang nu kira-kira 10-20 menit, tapi teu leuwih.

Dina kasus dimana fisik beban dibikeun téh hésé pisan, eta disarankeun pikeun mimitian ku leumpang. Latihan rutin bakal mantuan anjeun gancang leungit beurat dina cangkéng jeung beuteung. Hal anu penting pikeun saeutik demi saeutik nambahan lilana latihan pikeun 1 jam. Paling éféktif nu ngaduruk lemak awak dina beuteung, imbit jeung suku dimimitian lamun latihan lasts leuwih ti hiji jam.

Hal anu penting pikeun ngajalankeun leungit beurat dina burih, sabab loba teuing laju bakal greatly maké turun awak, sarta dina mangsa nu bakal datang ngulang palajaran teu boga kahayang. Paling éféktif bakal latihan dipigawé dina hiji wewengkon papasiran, hal ieu ogé disarankeun pikeun silih slow jeung gancang tempo ngalir. Jarak bisa jadi leutik.

Leungit beurat dina burih jeung sisi bakal ngan hiji nu biasa latihan rutin. Lamun aya nyeri atawa teu ngarareunah, geus pangalusna pikeun ngeureunkeun exercising. Pikeun beginners bakal cukup pikeun nahan 2 kelas hiji minggu anu gerak dina latihan poean. Hatur nuhun ka aturan ieu lumangsung dina paling gampang adaptasi ka lemah otot fisik beban.

Saméméh unggal ngajalankeun eta disarankeun pikeun ngukur pulsa. Oge, prosedur ieu dilumangsungkeun dina satengah jam sanggeus kelas. Ieu téh penting nu salila ieu waktu laju jantung balik ka normal, disebutkeun anjeun perlu bantuan professional.

Saméméh ras beunang snack leutik – pikeun conto, hiji bagian tina salad atawa sagelas jus buah. Hal anu penting anu hal ieu teu tepung full. Sanggeus latihan hal ieu dilarang pikeun dahar kadaharan pikeun jam, tapi anjeun kudu nginum cai. Gancang Hudang up jeung mawa otot dina nada, dina isuk eta disarankeun pikeun nyokot jelas pancuran jeung sanggeus workout a, haneut bersantai awak anjeun.

Jogging disarankeun di taman, tempat nu aya jauh ti jalan pikeun nyingkahan engapan lebu jeung haseup haseup. Sabab ieu anjeun bakal bisa jadi teu ngan ka ngambekan oksigén murni, tapi pikeun ngajalankeun lemes dina beungeut cai, nu ngaminimalkeun likelihood tina tatu, saperti teuas jalan aspal.