Diét nginum

Dina raraga sacara efektif ngirangan beurat sareng kéngingkeun awak langsing, anjeun tiasa nerapkeun seueur diét anu bénten-bénten. Kami nyarankeun nganggo pola minum salaku pilihan pikeun gancang leungiteun pon tambahan éta. Wayah pangsaéna sataun nganggo éta nalika usum panas. Dina usum panas, anjeun hoyong tuang kirang, tapi cairanana diinum sababaraha kali langkung seueur tibatan usum salju.

Naon diét minum?

Manusa 80% cai. Tangtosna, indikator ieu gumantung utamina kana umur jalma éta. Konsumsi cai penting pisan kanggo sadayana, henteu kajabi. Cai ngagaduhan seueur sipat anu manpaat:

Intina diet minum pikeun ngirangan beurat awak
  • ngaleyurkeun ampir kabéh zat anu asup kana awak;
  • janten saluran pikeun sadaya nutrisi;
  • ngaleyurkeun uyah, ngaleupaskeun kaleuwihan na dina cikiih;
  • ngajaga kasaimbangan cai dina sél sélulér;
  • ngajaga suhu awak anu optimal ku ngejat kaleuwihan panas;
  • éncérkeun tai sareng cairan.

Diét nginum ditujukeun pikeun ningkatkeun asupan cairan. Ieu tiasa dilakukeun ku ngaganti katuangan padet sareng kadaharan cair. Kirang hiji jalma tuang sareng nginum langkung seueur cai, langkung gancang awakna ngabersihkeun. Ieu ngamungkinkeun anjeun nga normalisasi metabolisme, miceun sadaya zat bahaya tina awak sareng ningkatkeun kaayaan kulit. Hasilna, jalma kaleungitan beurat. Awakna beuki hampang sareng langsing.

Naon diet nginum

Diét nginum, numutkeun ahli nutrisi, nyaéta pikeun sacara ketat taat kana asupan cairan. Diét tahan 30 dinten. Salami waktos ieu, jalma miceun tina 15 dugi 18 kg. Salaku tambahan, awak ngalaman detoksifikasi lengkep sareng beberesih.

Diet kedah dianggo ngan ukur idin ti spesialis. Kanyataanna nyaéta gizi cair bulanan henteu ngan ukur tiasa ngabantosan kaayaan obesitas sareng ngabersihkeun awak tina racun, tapi ogé ngakibatkeun akibat anu teu pikaresepeun. Ngan dokter anu tiasa nangtoskeun kamampuan awak pikeun nahan beban anu serius sapertos kitu.

Durasi tina diet tiasa 7 dinten, 14 dinten, tapi anu paling efektif nyaéta 30 dinten. Pikeun anu mimiti kaleungitan beurat ku cara ieu, anjeun kedah mimitian ku waktos anu langkung pondok, saatos éta bakal jelas naha jalma tiasa tahan.

Ngajaga diét anu leres

Supados henteu ngalanggar aturan diét nginum, anjeun kedah nuturkeun sababaraha prinsip:

aturan pikeun taat kana diet nginum pikeun leungitna beurat
  • Komposisi diét kedah dieusian ku pangan anu bergizi hungkul. Dahareun kedah bébas tina aditif sintétik, GMO, lemak trans, sareng bahkan bahan pangan.
  • Dugi ka 5 liter cairan tiasa dikonsumsi per dinten, kalebet komponén kadaharan cair.
  • Volume cairan dina bentuk kadaharan cair kedah henteu langkung ti 2 liter.
  • Salaku tambahan kana 2 liter tuangeun, anjeun kedah nginum cai bersih. Sakuduna dina diet sahenteuna 2 liter.
  • Entong mamah nalika tuang, sabab ieu tiasa nyababkeun lapar parna. Éta sababna anjeun kedah ngadamel tuangeun cair sakumaha mungkin.
  • Permén karét dilarang nalika diét.
  • Jumlah dahareun anu direncanakeun per dinten dibagi kana 5 - 6 porsi.
  • Latihan ringan kedah dilakukeun nalika diét. Anjeun tiasa lumpat atanapi ngojay di kolam renang.
  • Korsi kedahna angger. Upami telat muncul, maka anjeun kedah nginum obat pencahar atanapi nempatkeun enema, upami henteu racun sareng racun bakal ngaracun awak.
  • Salaku tambahan pikeun nginum, anjeun kedah nginum vitamin sareng kompleks mineral.

Kusabab kanyataan yén diet henteu saimbang, éta henteu tiasa diturut langkung ti 30 dinten.

Naon anu tiasa anjeun inuman dina tuangeun inuman

Daptar ieu kadaharan cair tiasa dikonsumsi dina tuangeun nginum:

  • cai nginum bersih tanpa bénsin;
  • produk susu sareng férméntasi kalayan kandungan gajih rendah (henteu langkung ti 2, 5%);
  • kaldu dumasar kana sayuran, supa, daging langsing, jangjangan, lauk, gandum;
  • jus seger tina buah sareng sayuran;
  • jelly sareng inuman buah tina buah seger;
  • compotes;
  • téh alami.

Teu aya alkohol nalika tuang. Anjeun teu tiasa nginum kopi, nginum jus tina asinan.

Diét salami 7 dinten

Dinten mimiti diét mingguan kedah diwangun ku susu atanapi produk susu anu difermentasi. Éta tiasa kefir, susu dipanggang ferméntasi, sourdough atanapi yogurt alami tanpa rasa.

menu perkiraan tina diet minum salami 7 dinten

Sup diidinan dina dinten kadua. Éta kedah didasarkeun kana bahan taneuh, puri atanapi krim. Anjeun tiasa ngadamel sayuran, daging rendah gajih sareng kaldu lauk. Pasta, kentang, kéju sareng produk susu henteu kedah dilebetkeun kana sup.

Dina dinten katilu aranjeunna nginum kompot sareng jus anu anyar diperes. Dina dinten kaopat, adatna nganggo jeli tanpa nambihan gula, dina dinten anu ka lima, aranjeunna ngulang diét dina dinten katilu, nambihan uzvar dumasar kana buah garing.

Dina dinten kagenep, inum 3 liter jelly tina gandum atanapi séréal. Sareng dinten terakhir nyaéta dinten nginum sapertos dinten anu mimiti diét. Ngan dina akhir dinten anjeun masih kedah nganggo kaskus curd lemes.

Diét salami 14 dinten

Diét 14 poé sami sareng diet cair mingguan. Hiji-hijina bédana nyaéta periode paparan sareng konsumsi ngan ukur pangan dina bentuk cair langkung lami dua kali. Sasuai, pangaruh tina diet sapertos kitu langkung saé.

Bantosan!Dina dinten ka-8 diét, anjeun kedah nganggo kompleks vitamin sareng mineral. Ieu bakal ngimbangan kakirangan nutrisi sareng ngabantosan awak ku setrés kurangna pangan padet.

Diét salami 30 dinten

Minggu kahiji kaleungitan beurat dina diet bulanan dirancang pikeun ngabersihan awak racun sareng racun. Saatos 20 dinten, ginjal sareng ati diberesihan. Dina akhir diet, beberesih parantos aya dina tingkat sélulér.

Menu Sampel pikeun Diét 30 Dinten:

  1. Sarapan:220 ml. yogurt rendah gajih.
  2. Sarapan sateuacan tuang siang:220 ml. énggal diperes jeruk atanapi jus jeruk bali.
  3. Dahar beurang:Sup puree sayur sareng cangkir téh alami alami anu kuat dumasar kana daun héjo.
  4. Snack:Kissel dumasar kana buah beri atanapi buah.
  5. Dinner:220 ml. kefir low-fat.

Kalayan diet jangka panjang, formulasi vitamin suplemén penting. Dina hal ieu, anjeun kedah ngawas ati-ati kasihatan anjeun sareng, sakedik ngarareunah, konsultasi ka dokter. Ahli bakal ngintun anjeun pikeun tés, anu bakal nunjukkeun zat mana anu diperyogikeun ku awak.

Catetan!Dokter henteu nyarankeun pikeun ngalih kana diet anu panjang sapertos nyalira. Sateuacan éta, anjeun kedah diperiksa pikeun ayana panyakit serius. Sareng nalika anjeun kamajuan ngalangkungan tahapan diét nginum, anjeun kedah ngawas karaharjaan sareng nganjang ka spesialis.

Naséhat nutrisi

Ahli gizi nyarankeun merhatoskeun waktos lebet sareng kaluar tina diet. Tilu dinten sateuacan ngamimitian, anjeun kedah ngawatesan diri dina asupan seueur kalori, alkohol sareng daging lemak. Anjeun ogé kedah lirén ngaroko.

Nalika anjeun kaluar tina diet, naha éta 7, 14, atanapi 30 dinten, aturan ieu kedah dituturkeun:kumaha ngirangan beurat badan sareng tuangeun nginum

  • Dina dua dinten kahiji, tuangeun kedah dilaksanakeun sareng séréal cair.
  • Pikeun 2 minggu kahiji, ngan ukur tuangeun cair anu kedah dicandak kanggo tuang.
  • Endog sareng telur dadar dumasar kana éta ngan ukur tiasa dikenalkeun ti minggu kadua.
  • Kanggo sasih kahiji, anjeun kedah ngaleutikan asupan uyah sareng gula dina diét.
  • Salad seger sareng buah parut tiasa didahar ti minggu kadua.
  • Ngan saatos 14 dinten ditarik tina diet nginum anjeun tiasa masak masakan daging, kadaharan ti laut.

Ahli gizi ogé nyarankeun pikeun tetep hiji dinten puasa saminggu sacara rutin. Ogé, dinten puasa disarankeun pikeun jalma sateuacan lebet diét. Lapar sababaraha minggu sateuacan diet anu panjang nyayogikeun kasempetan pikeun terang kabutuhan awak. Ogé, dina tahap ieu, janten jelas naha jalma bakal tiasa nahan beban anu serius sareng ngalangkungan kursus diet sacara mantep sareng tanpa masalah kaséhatan.

Jalma-jalma ieu henteu kedah kalaparan tuangeun cair:

  • sareng masalah ginjal, gagal ginjal;
  • kaserang panyakit saluran pencernaan, kalebet maag, polip, gastritis;
  • anu alérgi kana kadaharan seger sapertos buah sareng buah.

Sababaraha urang hoyong leungit beurat dina waktos anu pang pondokna tanpa nyabut awakna tina sadaya unsur anu diperyogikeun. Pikeun jalma-jalma ieu, program leungitna beurat sadayana parantos disusun, dirancang pikeun 7, 14 atanapi 30 dinten. Unggal jaman ngagaduhan aturan sareng rekomendasi nyalira. Langkung saé henteu nganggo diet nginum tanpa konsultasi sareng dokter. Disarankeun pikeun ngalaksanakeun kajian ngeunaan kaayaan awak sateuacanna sareng lulus sadaya tés anu diperyogikeun.