Cara kaleungitan 10 kg dina saminggu sareng miceun beuteung sareng lyashki: 3 cara pikeun leungit 10 kilogram

cara gancang leungit beurat dina saminggu

Seueur jalma mikir yén kaleungitan sapuluh kilo dina saminggu ngan saukur teu réalistis. Normalna, ku nutrisi anu saé sareng aktipitas fisik anu sedeng, jalma kaleungitan tilu dugi ka lima pon tambahan dina sabulan.

Tapi kumaha upami teu aya waktos ngantosan? Tulisan éta nyaritakeun ngeunaan kumaha gancang leungit sapuluh kilogram dina saminggu sareng nyabut beuteung sareng lim anu cilaka minimal pikeun kaséhatan.

Naha mungkin kaleungitan 10 kilogram dina saminggu

Meureun, unggal mojang sahenteuna sakali dina hirupna aya dina kaayaan sapertos kitu nalika dina waktos anu singget anjeunna kedah robih sacara radikal sareng katingalina sampurna. Ngubaran kulit, rambut sareng kuku moal lami-lami teuing, tapi naon anu kudu dilakukeun ku kaleuwihan beurat? Seueur anu resep kana patarosan naha mungkin bakal turun sapuluh kilogram dina saminggu, sareng naon akibatna ngantosan awak ku sapertos turunna beurat anu seukeut.

Kaleungitan sapuluh kilogram dina tujuh dinten lumayan mungkin, tapi, anjeun terang, cara ngirangan beurat sapertos kitu bakal ekstrim sareng sering bahaya pikeun kaséhatan. Penting pikeun émut yén langkung beurat awal, langkung gampang pikeun ngaleungitkeun éta sareng kirang mangaruhan kana kasihatan anjeun.

Kumaha kaleungitan 10 kg dina saminggu sareng ngaleungitkeun beuteung sareng rosa: 3 cara ekstrim pikeun merangan kaleuwihan beurat

Sagala metode leungitna beurat darurat didasarkeun tina ngaluarkeun kaleuleuwihan cai tina awak. Ngan dina hal ieu timbangan bakal nunjukkeun anjeun inohong sapuluh kilogram langkung handap. Sadaya metode rada bahaya sareng aranjeunna kedah dianggo ngan ukur idin ti dokter sareng dina pangawasan caket na. Aya tilu cara kumaha kaleungitan sapuluh kilogram dina saminggu sareng miceun beuteung sareng biwir.

Ekstrim garing

Cara ieu sering dianggo ku atlit pikeun lebet kana kategori beurat anu dipikahoyong. Intina sapertos kieu: dina dinten kahiji, jumlah cai anu dikonsumsi ningkat pisan.

aturan drying ekstrim pikeun leungitna beurat dina saminggu

Inuman sahenteuna 8 liter cai dina 24 jam. Dina dinten kadua, jumlah cairan anu anjeun tuang dikirangan 2 kali, nyaéta dugi ka 4 liter. Dina jumlah ieu, jalma nganggo cai salami 2 dinten deui. Teras, dina dinten ka-4, 2 liter cai diinum per dinten, dina dinten ka-5 1 liter. Dina dinten ka-6, hiji jalma sacara lengkep nolak cai salami 24 jam.

Penolakan total uyah, gula, buah sareng karbohidrat ditambihan dina rezim nginum. Pikeun ningkatkeun pangaruhna, anjeun tiasa nyambung aktipitas aktip. Dina dinten terakhir diét, anjeun kedah nganjang ka sauna sareng nguseup uap anu saé.

Mékanisme leungitna beurat anu seukeut nalika garing teuing, didasarkeun ku kanaékan volume cairan anu dikonsumsi dina awak, sékrési hormon anu kuat lumangsung. Nalika jumlah cairanna dikirangan, hormon anu ngolahna dileupaskeun dina jumlah anu sami kanggo sababaraha waktos. Kusabab ieu, cairan dikaluarkeun tina awak sareng, saluyu, leungitna beurat.

Ayeuna hayu urang tingali efek samping sareng pangaruh kaséhatan tina metode ieu kaleungitan beurat. Salah sahiji akibat anu paling serius, anu dina sababaraha kasus bahkan tiasa nyababkeun maot, nyaéta dehidrasi. Ieu sababna drying ekstrim kedah dianggo ukur dina pangawasan spesialis. Ogé, cara ieu dikategorikeun dikontikikeun pikeun jalma anu ngagaduhan panyakit ginjal sareng gastrointestinal. Nya, sareng, saluyu, saatos akhir pangeringan, cai, sareng beurat na, gancang balik deui ka angka na sateuacanna.

Diuretik sareng pil diet

Dina kombinasi, diuretik sareng pil diet masihan pangaruh anu kuat sareng gancang. Cai dikaluarkeun tina awak, sapertos nalika garing, sareng tablet na lengkep nahan lapar. Nanging, cara ieu, kumaha leungitna 10 kg dina saminggu sareng nyabut beuteung sareng lim, mangrupikeun salah sahiji anu paling bahaya.

Diuretik pisan adiktif. Hasilna, saatos dibatalkeun, ginjal ngan saukur gagal dina hiji jalma. Pikeun miceun cairan tina awak, anjeun kedah teras-teras ningkatkeun dosis sareng jumlah tablet anu anjeun inum. Sadaya ieu tiasa dipungkas ku resusitasi, pangobatan panjang sareng pamulihan, atanapi bahkan maot.

Pél diét henteu bahaya ogé. Seueur diantara aranjeunna ngangsonan pembentukan lambung sareng borok peujit, sareng ngakibatkeun perdarahan internal.

Bedah

Cara nyata panungtung pikeun ngirangan beurat ku 10 kg dina saminggu sareng nyabut beuteung sareng lim nyaéta campur tangan bedah. Ieu kalebet résiko lambung sareng liposuction. Metodeu anu munggaran dianggo upami jalma gendut, sareng kaséhatanana kaancam kusabab ieu.

bedah pikeun leungitna beurat

Liposuction dianggo pikeun menerkeun daérah khusus awak, sapertos pingping atanapi beuteung. Gajihna dikaluarkeun tina bagian-bagian ieu sacara permanen, kusabab ieu pangaruh prosedur na gancang sareng jangka panjang.

Nanging, urang kedah émut yén liposuction mangrupikeun operasi anu ngagaduhan sajumlah akibat pikeun awak. Salaku tambahan, jaman pemulihan sareng rehabilitasi rada lami. Biaya liposuction lumayan mahal, sareng henteu unggal awéwé tiasa mampuh.

Janten, nalika mikirkeun kumaha kaleungitan 10 kg dina saminggu sareng ngaleungitkeun beuteung sareng biwir, anjeun mimitina kedah ngaevaluasi kasaluyuan tindakan anjeun. Konsékuansi tina metoda leungitna beurat ekstrim pisan serius. Langkung saé pikeun ngaleungitkeun kaleuwihan beurat laun ku bantosan olahraga sareng nutrisi anu pas. Upami, sanaos résiko kaséhatan, anjeun mutuskeun sacara drastis ngaleungit beurat, lakukeun dina pangawasan spesialis anu kompeten.

02.10.2020