Diet pikeun nyanghareupan

Lamun urang aya bewara nu manéhna meunang leuwih alus, urang indit dina diet leungitna beurat. Salaku aturan, urang patali ngeunaan pon kitu tambahan dina hips, beuteung, suku, jeung urang mimitian ka diet, latihan, pikeun nyegah sagging otot sanggeus leungitna beurat. Tapi, beungeut urang ogé perlu care jeung perhatian. Lamun extra pounds urang gain beurat dina beungeut, kulit stretched, kaganggu sebum, jeung ieu jadi marga pikeun awal wrinkles, jerawat, kulit goréng kaayaan – ieu téh bener nu diet pikeun nyanghareupan. Beungeut urang nelepon kartu, ku alatan éta urang kudu mayar manéhna perlu perhatian.

leungit kumaha beurat dina nyanghareupan

Aya hiji rusiah – komo lamun anjeun boga sababaraha pon tambahan, tapi anjeun boga beungeut ipis, urang ngarasa anjeun salaku jalma jahat, jeung sabalikna, lamun anjeun aya ipis, tapi anjeun boga chubby beungeut, anjeun visually kasampak di 3-4 kg lengkepna ti eta bener.

Urang "papanggih dina baju", tapi sabenerna hal kahiji anu anjeun kasampak kira-kira lamun meunang acquainted jeung anjeun – beungeut anjeun. Nyanghareupan nunjukeun naon gaya hirup anjeun, naha anjeun boga kabiasaan goréng, naon anjeun kaséhatan, naon karakter. Keindahan beungeut, anak sehat alus kulit anu penting teu ngan pikeun ngadegkeun kontak jeung jalma, tapi komo pikeun karir. Ku alatan éta, lamun anjeun teu mere nyaho yén hiji jalma geus jadi kaleuwihan beurat atawa ngabareuhan, mudun complexion, pimples atawa tas dina panon – anjeun kudu diet pikeun nyanghareupan.

Diet pikeun leungitna beurat jalma

Mindeng di visual fullness tina jalma teu kaliru tina lemak jeung cai. Eta bareuh nu culprits tina tas dina panon, kandel pipi, stretched kulit, awal wrinkles. Slimming tina beungeut ieu, di luhur sagala, nu ilangna cairan kaleuwihan ti jaringan. Diet pikeun leungitna beurat jalma excretes uyah, sabab uyah nu utama alesan yén cairan dipikagaduh dina jaringan awak jeung nyieun pangaruh visual of fullness. Pikeun tujuan ieu, kahiji, pikeun ngurangan asupan uyah, nu kadua nyaéta pikeun ngamajukeun ékskrési geus aya uyah jeung nginum nu jumlahna ageung cai jeung produk ngandung kalium – cau, prunes, brokoli, bayem, peterseli.

Tapi mindeng ngabalukarkeun busung lapar teu ngan dina ngaronjat konsumsi uyah, tapi oge di kinerja goréng ginjal. Diet pikeun leungitna beurat jalma cleans excretory sistim jeung "dispersed" ginjal – gaya eta jadi aktip, ngalir ngaliwatan eta kuantitas nu badag cai. Hehehehe, kaayaan jeung ngeuyeumbeu dina awak cai diet pikeun nyanghareupan ngagunakeun cai. Konsumsi jumlah badag cai murni (pure, tanpa aditif, tanpa gas – ieu téh penting) mantuan pikeun ngaleungitkeun kaleuwihan uyah tina awak, ngaronjatkeun karya ginjal jeung, minangka konsekuensi, ngurangan jilid tina beungeut jeung awak.

Tarung ngalawan sél lemak diet leungitna beurat jalma ngagunakeun kalsium. Di elevated (leuwih ti 1.2 mg per poé) kalsium asupan lemak keur dibeuleum leuwih gancang. Kalsium ogé baktéri mangpaat, énzim jeung asam amino, ngaronjatkeun nyerna jeung accelerates métabolisme nu dikandung dina susu jeung susu produk jeung endog, cereals, lauk jeung kadaharan ti laut, kacangan. Sadaya ieu kudu merta ngawengku di diet diet pikeun jalma.

Dina raraga pikeun ngurangan lemak awak, ngawates asupan caloric anjeun – sabab awak nundutan lemak ngan lamun eta narima energi ti dahareun kurang ti eta spends.

Pastikeun pikeun antarana di rutin poean anjeun latihan perlu pikeun ngaronjatkeun sirkulasi getih jeung gizi tina sadaya organ jeung jaringan awak, kaasup beungeut. Jeung pastikeun pikeun cocog diet leungit beurat nyanghareupan latihan pikeun otot raray pikeun nyegah sagging kulit sanggeus kuring leungit beurat. Raray senam gampang jeung anjeun bisa ngalakukeun hal eta iraha wae. Lighten nepi jeung narik, tarik biwir "proboscis" jeung muterkeun eta, squeeze eta, coba pikeun meunangkeun basa ka tip irung atawa gado, mesem loba. Meunang leupas tina gado ganda, pindah ka beuheung anjeun, salaku ngalakukeun japati bari leumpang, sarta ogé enteng keprok dina gado ti handap ka tukang-na leungeun. Ogé flapping gently jeung fingertips dina beungeut, stroking eta dina gerak sirkular. Latihan ieu kawas tomfoolery, tapi maranehna éféktif jeung dipake salian diet pikeun nyanghareupan.

Diet pikeun cleansing raray

Sajaba ti éta ka kaleungitan beurat hiji jalma ieu penting pikeun ngaronjatkeun penampilan anak – meunang leupas tina kusam néangan kulit, jerawat, iritasi dina beungeut mah. Urang complexion kusam téh alatan kurangna panonpoé jeung vitamin, utamana vitamin A jeung E. kulit beungeut téh hésé sabab kosmétik, lebu jeung polusi udara, kurangna uap dina hawa. Diet pikeun cleansing boga tujuan pikeun ngaronjatkeun complexion, ningkatkeun élastisitas kulit, liang cleansing jeung gampang engapan tina kulit, nu jenuh awak jeung perlu vitamin jeung zat gizi lianna, normalizing kelenjar sebaceous. Pikeun diet ieu pikeun cleansing ngajak nyingkahan alkohol, pangan lemak, pangan goreng, asin, lada, smoked snacks, manisan, utamana krim kueh garing, inuman carbonated, produk semi-rengse, sosis produk, kadaharan gancang, sauces jeung kandungan lemak, pengawet jeung aci. Éta ogé desirable ka abandon nikotin.

diet pikeun nyanghareupan

Produk artikel di diet cleansing raray nu di handap ieu:

  • sayuran, utamana héjo sayuran, sayuran berdaun (peterseli, bayem, seledri) jeung wortel;
  • bungbuahan, berries (utamana oranyeu – dikandungna béta-karoten, nu ngarobah awak kana vitamin A, perlu pikeun élastisitas jeung kaséhatan kulit);
  • séréal, bran;
  • bungbuahan garing jeung kacang;
  • sakabeh gandum roti;
  • buncis produk;
  • lauk, kadaharan ti laut;
  • meats lean jeung ternak, jantung, jeung ati;
  • madu (lamun aya alergi);
  • produk susu jeung ngurangan lemak eusi;
  • endog (teu leuwih ti 2 per poé);
  • alam inuman buah, inuman buah, sayur jeung buah juices seger tanpa gula;
  • green tea, tea herbal, chicory nginum.

Sampel menu diet pikeun jalma dina poé

Sasarap: omelet jeung keju, sakabeh roti bakar gandum jeung bonténg, hiji Cangkir tea héjo jeung madu.

Kadua Sasarap: low-lemak kiju pondok jeung prunes, dekok tina Hypericum.

Dahar beurang: sup sayur jeung kaldu sayur, lauk dipanggang dina foil, garnished jeung seger tomat jeung peppers bel, apu, buah jelly.

Soré snack: buah atawa produk susu.

Dinner: bubur sereal jeung stewed wortel, uap bakso hayam, a nginum ti hips.

Saméméh bed: sagelas kefir atawa yogurt.

Diet pikeun cleansing jeung slimming beungeut nunjukkeun hidangan leutik – dahar 4-5 kali sapoé antara hidangan 2.5-3 jam. Amis diet pikeun nyanghareupan ngamungkinkeun produk alam kawas madu, jam, buah jelly, jam, permen, kiju, puddings. Pastikeun nginum decoctions bumbu alami – chamomile, calendula, marjoram, lemon balm, mint, St. kang Iwan wort, thyme, sage, rose hips, jahe, daun currant atawa buah prambus. Maranéhanana bisa brewed sorangan atawa tambahkeun hideung atawa tea héjo.

Coba pikeun ngawates ukuran bagian dahareun – dahar pikeun 1 hidangan leuwih ti 300 g lamun diet teu disarankeun.